سلمان درسخوان روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: دریافت و پرداخت قبض برق، ثبت خاموشی، خود اظهاری قرائت کنتور برق، درخواست انشعاب، روشنایی معابر و اطلاعات برق امید از خدماتی است که با این برنامه در اختیار مشترکان قرار دارد.
وی با اشاره به امکان نصب این برنامه در همه گوشیهای هوشمند، ادامه داد: تغییر نام، تغییر مکان داخلی انشعاب، رفع خطر از تاسیسات، رفع جریمه، رفع مشکل ولتاژ شبکه، ثبت خسارت و سرقت، مکاتبه با اداره برق و استعلام آنلاین از سایر امکانات غیرحضوری این برنامه به شمار میرود.
مدیر توزیع نیروی برق قشم تصریح کرد: نصب این برنامه به منظور دسترسی آسان و تسریع در خدمت رسانی، باعث همراهی در قطع چرخه شیوع بیماری کووید-۱۹ میشود.
وی افزود: در قسمت برق امید این برنامه، مشترکان قشمی میتوانند با کنترل و مدیریت مصرف مازاد انرژی، در ازای کاهش مصرف برق اشتراک منازل مسکونی خود، از مزایای این طرح بهرهمند شوند.
درسخوان خاطرنشانکرد: امید است با استقبال شهروندان از پویش برق امید، ضمن بهرهمندی مشترکان از مزایای پیشبینی شده، شاهد افزایش هرچه بیشتر بهرهوری انرژی و جلوگیری از هدررفت منابع ملی و زیستمحیطی در جزیره قشم باشیم.
وی افزود: در طرح برق امید، مشترکان کممصرف از تخفیف ۱۰۰ درصدی در قبض برق بهرهمند میشوند و مشترکان پرمصرف نیز با اصلاح مصرف از عنوان پرمصرف دور شده و به خوشمصرفها میپیوندند.
مشکلی برای تامین برق قشم وجود ندارد
مدیر برق شهرستان قشم تصریح کرد: با توجه به افتتاح نیروگاه سیکل ترکیبی قشم، به دلیل مسافت کمتر انتقال برق و بهتر شدن پروفیل ولتاژ، کیفیت برق مشترکان افزایش مییابد و با تولید بیش از نیاز، جزیره با خاموشی خداحافظی میکند.
وی افزود: تعداد مشترکان برق شهرستان به ۸۰ هزار افزایش یافته است که بیش از ۶۰ درصد آن مشترکان خانگی هستند.
درسخوان تصریح کرد: حدود ۱۹ درصد از مشترکان برق قشم را بخش تجاری، ۱۵ درصد بخش عمومی ، یک درصد بخش کشاورزی و ۵ درصد نیز سایر بخشها تشکیل میدهد.
شهرستان قشم با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت متشکل از جزایر قشم، هنگام و لارک به عنوان یکی از شهرستانهای استان هرمزگان در جنوب ایران واقع شده است.