تهران- ایرنا- زمان ثبت درخواست پذیرفته ­شدگان کدرشته محل­ های به حدنصاب نرسیده دوره­ های کاردانی و کارشناسی حرفه ­ای مهرماه ۹۹ دانشگاه جامع علمی کاربردی اعلام شد.

 به گزارش روز پنجشنبه ایرنا از دانشگاه جامع علمی کاربردی، محسن محمدزاده  معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی زمان ثبت درخواست پذیرفته ­شدگان کدرشته محل­ های به حدنصاب نرسیده دوره­ های کاردانی فنی، کاردانی حرفه­ ای، مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه ­ای مهرماه ۹۹ این دانشگاه را به روسا و سرپرستان واحدهای استانی این دانشگاه ابلاغ کرد.

در این بخشنامه آمده است: با توجه به اتمام مهلت ثبت­ نام مراکز آموزشی از پذیرفته­ شدگان دوره ­های کاردانی و کارشناسی نظام آموزش مهارتی مهرماه سال ۹۹ و امکان وجود کدرشته محل ­هایی که ثبت ­نام‌ شدگان نهایی آن‌ها  به حدنصاب ۱۰ نفر برای تشکیل کلاس ­ها نرسیده است به اطلاع می ­رساند،‌ این دسته از مراکز آموزشی (مراکزی که صرفاً کمتر از ۱۰ نفر ثبت‌نام شده داشتند) با مراجعه به سامانه جامع آموزشی هم‌آوا این دانشگاه، مطابق جدول زمانی اعلام شده به شرح ذیل اقدام کنند. اظهار نظر مراکز آموزشی در خصوص تشکیل شدن یا تشکیل نشدن کلاس در کدرشته محل‌هایی که کمتر از ۱۰ نفر ثبت‌نام شده دارند، از تاریخ۲ تا ۳ آذر ماه است.

همچنین ثبت درخواست تغییر پذیرش در رشته جدید، مرکز جدید و یا در مرکز و رشته جدید توسط دانشجو و بررسی توسط مرکز آموزشی مقصد از ۴ تا ۸ آذر ماه است.

در این اطلاعیه تاکید شده است هیچ‌گونه درخواستی پس از تاریخ مذکور قابل بررسی نیست و تبعات ثبت نشدن آن نیز بر عهده مراکز آموزشی است.

برگزاری مدرسه کسب و کار دانشگاه علمی کاربردی از ۱۶ آذر

همچنین مدیر کل دفتر نوآوری، فناوری و تجاری سازی دانشگاه علمی کاربردی گفت: دومین دوره مدرسه کسب و کار دانشگاه، با هدف تقویت مهارت دانشجویان برای ورود به بازار کار حرفه ای از ۱۶ آذر برگزار می شود.

وی افزود: با توجه به برگزاری موفقیت آمیز اولین دوره مدرسه کسب و کار، دومین دوره این مدرسه با هدف تقویت مهارت های ورود موفق دانشجویان و دانش آموختگان به بازار کار حرفه ای و آشنایی با فرصت ها و روندهای خلق ارزش و ثروت در دنیا از ۱۶ آذر ماه به مدت ۱۰ جلسه برگزار می شود.

مدیر کل دفتر نوآوری، فناوری و تجاری سازی دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: در این رویداد که با حمایت دانشگاه جامع علمی کاربردی از برنامه های نوآورانه برگزار می شود، داوطلبان، الفبای راه اندازی و توسعه کسب و کار شخصی خود را می آموزند و با تجربیات شرکت های دانش بنیان و نوپا آشنا شده و طراحی و توسعه یک محصول یا خدمت فناورانه را تمرین می کنند.

موسی زاده اظهار داشت: دانشجویان، دانش آموختگان، کارآفرینان و فعالان کسب و کارهای نوپا برای اطلاع از مراحل ثبت نام و پذیرش در دومین مدرسه کسب و کار دانشگاه جامع علمی کاربردی می توانند به سامانه آموزش دانشگاه جامع علمی کاربردی به آدرس https://eduold.uast.ac.ir/business/business_reg مراجعه کنند.