کرمانشاه- ایرنا- مدیر کلینیک‌های ویژه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه تعرفه خدمات این کلینیک‌ها «یک دهم» بخش خصوصی است، گفت: فقط در سال گذشته به بیش از ۵۲۰ هزار بیمار غرب کشور در مراکز ویژه مستقل استان خدمت‌رسانی شده است.

دکتر هوشنگ بهاری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه کلینیک های ویژه به ۲ صورت مستقل و وابسته در حال فعالیت هستند، گفت: کلینیک های وابسته داخل بیمارستان و زیرنظر آنها فعالیت می کنند و کلینیک های مستقل هم به صورت یک واحد درمانی جدا در حال خدمت رسانی هستند.

او از فعالیت هشت کلینیک وابسته و پنج کلینیک مستقل در مرکز استان خبر داد و اظهار داشت: کلینیک های مهدیه، شهید فتاحی، حاج دایی، پردیس و ثامن مسکن پنج کلینیک ویژه مستقل شهر کرمانشاه هستند.

بهاری عنوان کرد: در کلینیک های ویژه مستقل اعضای تمام وقت هیات علمی که مطب خصوصی ندارند، به شهروندان خدمت‌رسانی می‌کنند؛ این متخصصان که دارای سطح علمی بالایی هستند، صبح ها در بیمارستان های دولتی و عصرها در کلینیک ها حضور دارند.

۱۳۰ متخصص با ده‌ها خدمت

بهاری گفت: هم اکنون حدود ۱۳۰ متخصص و فوق تخصص در رشته های مختلف پزشکی در حال ارایه خدمات به بیماران در کلینیک ها هستند.

نوار قلب، نوار مغز، تست ورزش، جراحی های سرپایی، جراحی های مخصوص پوست (فقط درمانگاه حاج دایی)، کولونوسکوپی، آندوسکوپی، اسپیرومتری(تست تنفس)، سونوگرافی و خدمات آزمایشگاهی(فقط درمانگاه مهدیه) از جمله خدماتی است که به گفته بهاری در کلینیک های ویژه مستقل دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به بیماران ارایه می شود.

او عنوان کرد: کلینیک های ویژه استان کرمانشاه علاوه بر بیماران استان به بیماران استان‌های ایلام، کردستان، لرستان و همدان هم خدمت ارایه می کنند.

تعرفه؛ یک‌دهم بخش خصوصی

مدیر کلینک‌های ویژه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه تعرفه کلینیک های ویژه حدود «یک دهم» هزینه خدمات بخش خصوصی است، گفت: تعرفه معاینه بیمار در کلینیک های ویژه برای پزشک متخصص پنج هزار و ۸۰۰ تومان و برای پزشک فوق تخصص ۶ هزار و ۸۰۰ تومان است.

بهاری گفت: یارانه خدمات پزشکی و درمانی  ارایه شده در  این کلینیک ها ماهانه دست کم ۶ میلیارد تومان است که همین موضوع سبب ارزان بودن خدمات ارایه شده به بیماران است.

خدمت‌رسانی سالانه به بیش از نیم میلیون بیمار

او از معاینه بیش از ۵۲۰ هزار بیمار در سال ۹۸ در کلینیک های ویژه مستقل استان خبر داد و گفت: در این سال همچنین ۱۰۶ هزار خدمت درمانی هم به بیماران ارایه شده است.

به گفته بهاری، با توجه به شیوع ویروس کرونا و کاهش مراجعه بیماران به کلینیک های ویژه، میزان معاینه و خدمات ارایه شده در سال جاری دست‌کم حدود ۵۰ درصد کاهش یافته است.

مدیر کلینک‌های ویژه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه درباره کلینیک های وابسته هم گفت: غیر از مرکز استان هشت شهرستان دیگر هم دارای بیمارستان و کلینیک هستند.

او گفت: سه شهرستان روانسر، ثلاث باباجانی و دالاهو هم بیمارستان ندارند و خدمات به بیماران به صورت درمان بستر صورت می گیرد یعنی در زمان ضرورت و نیاز به خدمات بیشتر، بیمار به اولین مرکز درمانی در نزدیکترین شهرستان همجوار اعزام و به صورت موقت بستری و اقدامات درمانی لازم برای او انجام می شود.

به گزارش ایرنا، اکنون ۱۸ بیمارستان دولتی دانشگاه علوم پزشکی، ۲ بیمارستان خصوصی، سه بیمارستان نظامی و ۲ بیمارستان تامین اجتماعی در استان ۲ میلیون نفری کرمانشاه فعال است.