به گزارش ایرنا، شینهوا روز شنبه بر اساس اظهارات منابع نزدیک به دانشگاه «سون یات سن» شهر گوانگ جوئو چین اعلام کرد: دو واکسن جدید نانو پارتیکل برای مهار ویروس کرونا که عامل بیماری کووید-۱۹ است، قابلیت تولید آنتی بادی های خنثی کننده قدرتمند و واکنش ایمنی سلولی را در حیوانات داشته است.
محققان این دانشگاه چینی دو واکسن نانو پارتیکل مهارکننده کووید-۱۹ را بر اساس دامنه اتصال گیرنده و تکرارهای ویروس کرونا فرموله کردهاند. این واکسن ها تولید سطح بالایی از آنتی بادی در برابر کووید-۱۹ را در موش ها و میمون های رزوس القاء کرده و یک روش واکسیناسیون امیدوار کننده علیه ویروس کرونا را به نمایش گذاشتهاند.
گزارش حاکی است، واکسنهای نانو پارتیکل در حالت بالقوه ایمن توصیف شدهاند و هیچ عارضه جانبی از جمله آسیب ارگانی در موش ها ایجاد نکردهاند.
علاوه بر این، هیچگونه افزایش عفونت وابسته به آنتی بادی در جریان انجام این آزمایش با استفاده از این واکسن ها مشاهده نشده است.
نتایج استفاده از این واکسن ها و تائید ایمنی و کارآمدی آنها در حیوانات، در طول ۳ ماه آزمون و خطا حاصل شده است.
این واکسنها مراحل دریافت تائید بالینی از سوی اداره محصولات پزشکی ملی چین را میگذرانند. نتایج این آزمایشهای حیوانی این هفته در مجله بینالمللی ایمیونیتی «Immunity» منتشر شده است.
در حال حاضر ۶ واکسن کرونا در چین مراحل بالینی را می گذرانند.