حامد قربانی روز شنبه در حاشیه بازدید از واحد تولیدی فرآوری نخ و پنبه پاک کنی گناباد طی گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این میزان تسهیلات برای توسعه و تامین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی این شهرستان تخصیص یافته است.
وی با اشاره به پرداخت ۷۹۰ میلیارد ریال تسهیلات طی سال گذشته برای توسعه و تامین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی گناباد ادامه داد: با توجه به افزایش سرمایه در گردش و ثابت واحدهای تولیدی و افزایش نرخ تورم با پرداخت تسهیلات لازم از تولید کنندگان و واحدهای تولیدی حمایت می شود.
فرماندار گناباد حمایت از واحدهای تولیدی و صیانت از اشتغال موجود را از رویکردهای مهم دولت تدبیر و امید در این شهرستان دانست و گفت: اقدامات بسیار خوب و موثر طی سنوات قبل در این بخش انجام شده و مسائل و مشکلات این واحدها به صورت مداوم توسط مسوولان ذیربط و در کارگروه ستاد تسهیل و کمیسیونهای مربوطه از جمله کمیسیون حمایت قضایی رصد می شود و اجازه نمی دهیم واحد تولیدی به دلیل تنگناهای متعدد تعطیل شود.
وی افزود: در راستای سیاستهای دولت برای صیانت از منابع آب، کشاورزان بیشتر به سوی کشتهای کم آب سوق یافتند و با توجه به اینکه پنبه نیاز به آب زیاد دارد، هم اکنون فقط ۴۰۰ هکتار در این شهرستان زیر کشت پنبه رفته و سالانه یک هزار و ۲۰۰ تن از این محصول در شهرستان گناباد برداشت می شود.
قربانی ادامه داد: واحد تولیدی پنبه پاک کنی گناباد با بهره گیری از فناوریهای خوب و ارزش افزوده بسیار از ظرفیتهای خوبی در جنوب استان خراسان رضوی برخوردار است ولی با نصف ظرفیت فعالیت می کند و تسهیلات حمایتی برای توسعه و رونق اقتصادی این واحد تامین و پرداخت شده است.
۱۷۲ واحد صنعتی در بخشهای صنایع کانی فلزی و غیرفلزی، صنایع غذایی، شیمیایی و سلولزی در شهرستان گناباد فعالیت دارد که برای راهاندازی آنها هزار و ۲۷۳ میلیارد ریال سرمایه گذاری شده و برای سه هزار و ۲۸۴ نفر بطور مستقیم و دو برابر این تعداد بطور غیر مستقیم اشتغال ایجاد شده است.
سه شهرک و ناحیه صنعتی نیز با ۴۴۷ هکتار زمین و ۵۴ واحد فعال و ۱۱ سردخانه و انبار و سیلو در شهرستان گناباد فعال است.
از مجموع چهار هزار و ۷۰۰ واحد صنفی دارای پروانه کسب در شهرستان گناباد سه هزار و ۴۰۰ واحد فعال است.
مرکز شهرستان ۹۰ هزار نفری گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.