سیدصلاح قریشی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: کارگاههایی که از قبل مشمول این بخشنامه شدهاند مشکلی ندارند اما در مورد کارگاههایی که جابجا شدند چون کد جدید میگیرند به عنوان کارگاه جدید معرفی میشوند.
وی اضافه کرد: این مشکل هم برای این کارگاهها حل شد و آنها میتوانند از مزایای این بخشنامه بهره برده و مشمول امهال حق بیمه سهم کارفرمایان شوند.
قریشی با اشاره به اینکه کارگاهها اگر بیش از پنج نفر نیرو داشته باشند میتوانند تا پنج نفر از آنها را مشمول این بخشنامه کنند، افزود: طبق این بخشنامه، کارگاههای مشمول بجای ۳۰ درصد، ۱۰ درصد سهم بیمه پرداخت میکنند که شامل سه درصد سهم بیمه بیکاری و هفت درصد سهم بیمه شده، میشود بنابراین از ۲۰ درصد سهم دولت نیز معاف شدهاند.
مدیرکل تامین اجتماعی کردستان یادآور شد: برای کسب و کارهای حوزه گردشگری استان هم مهلت ۶ ماهه پرداخت سهم بیمه کارفرمایی داده شده است.
وی گفت: در این طرح همه کارگاههایی که فعالیت آنها منطبق با جدول فعالیتهای اقتصادی حوزه گردشگری است، میتوانند از تسهیلات پیش بینی شده طرح امهال ۲۰ درصد از حق بیمه سهم کارفرمایی نیز بهرهمند شوند.
قریشی تاکید کرد: کارفرمایان این کارگاهها باید با ارسال ماهیانه لیست کارکنان شاغل در کارگاه خود نسبت به پرداخت سه درصد بیمه بیکاری و هفت درصد سهم بیمهشدگان اقدام کنند.
وی افزود: کارفرمایان باید حداکثر تا پایان اردیبهشت سال ۱۴۰۰ حق بیمه معوق شده سهم کارفرمایی دوره مهر تا اسفند سال ۹۹ را تعیین تکلیف کنند.
قریشی یادآور شد: بعد از تعیین حق بیمه معوق، کارفرمایان میتوانند با پرداخت یک جای آن در اردیبهشت سال ۱۴۰۰ یا پرداخت آن حداکثر در ۶ قسط نسبت به تسویه بدهی خود اقدام کنند.