به گزارش روز یکشنبه ایرنا، سی ان ان در این تحلیل به قلم «نیک پتن والش» (Nick Paton Walsh) خبرنگار امور بین الملل خود نوشت: آنچه که نتانیاهو میکند ایجاد تنش در منطقهای پر التهاب است که به واقع این منطقه خواهان دیدن جنگ دیگری در آن نیست.
خبرنگار این رسانه تصویری آمریکایی در ادامه این تحلیل نوشت: التهاب و تنش در منطقهای که تا این اندازه ملتهب و پر تنش است، به نفع هیچیک از طرفهای درگیر در منطقه نیست و ترور محسن فخری زاده، «دانشمند برجسته» ایران می تواند باعث تشدید این التهاب ها شود.
برای دولت آتی بایدن؛ نتانیاهو یک مشکل است تا یک متحد
والش با اشاره به اینکه در دوره کمتر از ۵۰ روزی که تا مراسم تحلیف جوبایدن رئیس جمهوری منتخب آمریکا زمان باقی است، دشمنان ایران قصد بوجود آوردن یک مناقشه تمام عیار در منطقه را دارند؛ مینویسد: برای تیم (دولت آتی) بایدن، به نظر نتانیاهو به جای آنکه متحدی برای آمریکا باشد، مشکلی است که باید آن را رفع کرد.
این تحلیل میافزاید: و اکنون این ترور نشانگر آن است که با توجه به روابط شکننده نتانیاهو با رئیس جمهوری جدید آمریکا، رفتارهای اسرائیل میتواند برای کاخ سفید خصمانه باشد.
سی ان ان نوشت: منطقه خاورمیانه برخلاف سایر نقاط دیگر جهان، غرق در خشونت، تنش و لفاظیهای آتشین است، اما جنگ تمامی طرفهای درگیر را در آتش خود فرا خواهد گرفت و ایران، آمریکا و اسرائیل دلیل اضطراری برای ایجاد چنین درگیری را ندارند، ما تنها باید امیدوار باشیم که در ماههای پیش رو هرچیز بغیر از وقوع جنگی دیگری دراین منطقه را شاهد باشیم.
به گزارش ایرنا، بعدازظهر جمعه ۷ آذرماه عناصر تروریست مسلح در آبسرد دماوند، خودرو حامل محسن فخریزاده را مورد حمله قرار دادند. در جریان درگیری تیم حفاظت ایشان با تروریستها، وی به شدت مجروح و به بیمارستان منتقل شد اما متأسفانه تلاش تیم پزشکی برای احیا موفق نبود و این دانشمند پس از سالها تلاش و مجاهدت به شهادت رسید.
شهید فخریزاده در حالی ریاست سازمان پژوهشهای نوین دفاعی (سپند) را برعهده داشت که به گفته امیر حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، مجموعه تحت مدیریت شهید فخریزاده تا فاز یک آزمایشهای انسانی در حوزه واکسن کرونا پیش رفته بود. این در حالی است که پیش از آن نیز نخستین کیت ایرانی تشخیص کرونا در همین سازمان تولید شده بود.
**۱۳۰۲**