به گزارش روز یکشنبه روابط عمومی و امور بین الملل سازمان آموزش و پرورش استثنایی، سید جواد حسینی در نشست شورای معاونین سازمان آموزش و پرورش استثنایی اظهار داشت: در قالب طرح نهضت توان افزایی و طی آمایش سرزمینی که انجام شده است، ۱۸ هزار دانش آموز با نیاز ویژه در سراسر کشور فاقد گوشی یا تبلت بوده اند که تاکنون ۴ هزار نفر از آنها صاحب گوشی یا تبلت شده اند و ۱۴ هزار نفر دیگر در قالب طرح نهضت توان افزایی با استفاده از ظرفیت خیرین و برخی اعتبارات سازمان صاحب تبلت می شوند.
وی افزود: به زودی همه دانش آموزان با نیازهای ویژه در سراسر کشور برای استفاده از شبکه شاد و آموزش های مجازی از امکانات اتصال به شبکه ی شاد و آموزش های مجازی بهره مند می شوند.
رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با بیان اینکه مجموعه اعتبارات لازم برای تهیه تبلت برای این دسته از دانش آموزان بیش از ۲۰ میلیارد تومان است، گفت: ۴ هزار دستگاه تبلت را مرکز امور بین الملل تعهد کرده است و ۱۰ هزار تبلت دیگر را با استفاده از اعتبارات سازمان و خیرین به زودی تهیه و در اختیار دانش آموزان قرار می گیرد.
حسینی گفت: با توجه به در پیش بودن روز جهانی معلولین و هفته ی بزرگداشت معلولین این اقدام سازمان گام مهمی در راستای توجه به تواناسازی دانش آموزان دارای معلولیت خصوصاً برای استفاده از شبکه شاد و آموزش در بستر فضای دیجیتالی است که در زیست بوم کرونا یک ضرورت انکارناپذیر برای تداوم آموزش، پوشش حداکثری و عدالت آموزشی قلمداد می شود.
وی افزود: امیدواریم با این اقدام همه دانش آموزان با نیاز های ویژه از امکانات و تجهیزات لازم برای استفاده از فضای مجازی و آموزش های دیجیتالی بهره مند شوند.
معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه ۱۴ هزار دانش آموز با نیاز ویژه که فاقد گوشی یا تبلت هستند با تفکیک استان، مدرسه، جنسیت و نوع معلولیت مشخص شده اند و این تبلت ها در اختیار آنها قرار می گیرد، اظهار داشت: از مجموع ۱۴ هزار نیاز دانش آموزان به تبلت، بیشترین تعداد از استان های خراسان رضوی با بیش از ۲ هزار، اردبیل با بیش از هزار، آذربایجان شرقی با بیش از ۸۰۰، آذربایجان غربی با بیش از ۷۰۰، فارس با بیش از ۶۵۰ و سیستان و بلوچستان با بیش از ۶۰۰ است.
حسینی با یادآوری اینکه سامانه ندای همراه راه اندازی شده است و ظرفیت آن به مراکز مشاوره، اختلالات یادگیری، کل مشاوران و مددکاران گسترش می یابد، گفت: اپلیکیشن جامع آموزش و پرورش کودکان استثنایی و۳۲ پایگاه جامع آموزش مجازی در ۳۲ استان نیز به زودی راه اندازی می شوند.
وی افزود: مناسب سازی ۶۴ مدرسه پذیرا و اتیسم برای هر استان و در هر مدرسه و راه اندازی ۳۲ اتاق سنجش دائمی در هر استان به شکل آگوستیک نیز در دست اقدام است.
حسینی همچنین گفت: به دلیل تعطیلی ادارات در این هفته موفق به برگزاری مراسم هفته جهانی معلولین نشده ایم و مجموعه مراسم مربوط بزرگداشت هفته معلولین هفته آینده برگزار می شود.