" عبدالرضا پیرحسینلو" روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: طرح «ایران مهارت» با هدف توانمندسازی دانشآموزان بر اساس خلاقیتهای آنان با همکاری سازمان آموزش فنی و حرفهای اجرا شد.
وی با بیان اینکه در این طرح ۵۰۰ حرفه مهارتی تدوین شدهاست، ادامه داد: این طرح برای دانشآموزان مقطع متوسطه دوره اول و دوم با هدف آموزش کسب و کار و آشنایی با رشتههای فنی و حرفهای اجرا شد.
رئیس آموزش و پرورش خمین گفت: طرح ملی ایران مهارت در سال تحصیلی گذشته نیز برای یکهزار و ۶۰۸ دانشآموز این شهرستان اجرا شد.
پیرحسینلو اضافه کرد: دانشآموزان میتوانند با یادگیری و مهارتآموزی زمینه ایجاد اشتغال در آینده را برای خود رقم بزنند و با در دست داشتن گواهینامه فنی و حرفهای پشتوانهای برای یافتن شغل داشته باشند.
وی افزود: رشتههای فنی و حرفهای و کاردانش از ضرورتهای آموزش و پرورش است و مجموعه فنی و حرفهای برای اجرای کارهای عملی دانشآموزان کنار آموزش و پرورش قرار دارند.
وی، ایجاد زمینه مناسب برای مهارتآموزی کوتاه مدت، بهبود نگرش دانش آموزان به کسب و کار و همچنین تحقق اهداف نظام تعلیم و تربیت در حوزههای علمی و فناورانه و کیفیت بخشی به یادگیری دانش آموزان بر مبنای برنامه درسی ملی را از مهمترین اهداف این طرح برشمرد.
۱۷ هزار و ۷۰۰ دانشآموز در خمین در مقاطع ابتدایی و متوسطه اول و دوم مشغول به تحصیل هستند.