به گزارش ایرنا، «پویا ناصرپور» فرنگیکار اندیمشکی تیم ملی است که در سال ۲۰۱۳ و ۲۰۱۴ برنز جوانان جهان و در سال ۲۰۱۵ طلای نوجوانان آسیا را کسب کرد.
این فرنگیکار آیندهدار در سال ۲۰۱۸ طلای جوانان جهان و آسیا را بدست آورد اما در سال ۲۰۱۹ شانس حضور در تیم ملی بزرگسالان و زیر ۲۳ سال بدست آورد و متأسفانه نتوانست توفیقی داشته باشد و در هر دو مسابقه در رتبه دهم وزن ۵۵ کیلوگرم قرار گرفت. او در رقابتهای قهرمانی بزرگسالان آسیا به مدال طلا دست یافت.
چندی پیش هم در رقابتهای انتخابی تیم ملی و با تغییر وزن به ۶۰ کیلوگرم برابر «علیرضا نجاتی» مغلوب شد.
وی در لیگ کشتی فرنگی در تیم فولاد اکسین خوزستان حضور دارد. ناصرپور روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: حدود ۱۰ ماهی است که به دلیل شیوع ویروس کرونا باشگاههای کشتی در شهر اندیمشک تعطیل است و با وجود برخی مجوزها برای فعالیت رشته کشتی اما هنوز باشگاههای کشتی در این شهر تعطیل است.
ناصرپور خاطر نشان کرد: به عنوان یک ورزشکار حرفهای ۱۰ ماهی است که در اندیمشک امکاناتی برای تمرین ندارم تا بتوانم حداقل به صورت جداگانه و با رعایت پروتکلهای بهداشتی تمریناتم را انجام دهم.
دارنده مدال طلای جوانان جهان یادآور شد: متأسفانه در ۱۰ ماه گذشته باشگاه و سالنی برای تمرین در اندیمشک نداشتم و مجبور بودم برای حفظ آمادگی بدنی در فضای باز تمرین کنم در حالی که کشتیگیر به غیر از آمادگی بدنی باید روی تشک کشتی تمرین داشته باشد تا از نظر فنی تحلیل نرود. امیدوارم این گلایه من به گوش مسوولان شهرم برسد تا شرایط و امکانات را برای قهرمانان فراهم کنند.
فرنگیکار اندیمشکی ادامه داد: برگزاری لیگ کشتی فرنگی را در این شرایط باید به فال نیک گرفت که در روند آمادهسازی کشتیگیران برای مسابقات مؤثر بود.
ناصرپور در خصوص پیکارهای انتخابی تیم ملی نیز اظهار داشت: برای نخستین مرتبه تصمیم گرفته که از وزن ۵۵ کیلوگرم به وزن ۶۰ کیلوگرم بیایم و در انتخابی تیم ملی نیز باید مقابل «علیرضا نجاتی» کشتی میگرفتم که مغلوب او شدم.
وی یادآور شد: به آینده بسیار امیدوار هستم و امیدوارم که این بیماری هر چه سریعتر ریشهکن شود تا همه چیز به روال عادی بازگردد و من هم بتوانم با تمرین و آمادگی بیشتر برای اهداف آینده تصمیم بگیرم. به هر حال هنوز راه زیادی در پیش دارم و به طور حتم برنامهریزی جدی برای بازیهای المپیک ۲۰۲۴ پاریس دارم.
ملیپوش تیم ملی در خصوص شرایط تحصیلی و شغلی و همچنین مشکلاتی که برای «محسن مدهنی» همشهری او به وجود آمده بود، گفت: من فوق دیپلم تربیت بدنی دارم. بیکاری تنها مشکل «محسن مدهنی» نیست و شاید شرایط او نسبت به بسیاری از قهرمانان و کشتیگیران اندیمشک بهتر باشد. متأسفانه اهمیتی به قهرمانان داده نمیشود در حالی که اگر در یک شهر و یا استان دیگر بودیم شرایط فرق میکرد.
وی ادامه داد: مگر شهر اندیمشک چند قهرمان و ملیپوش دارد که تعدادشان به ۲۰ نفر هم نمیرسد و اگر سالی یک نفر را استخدام کنند، مشکل همه حل میشود. با وجود منابع و امکانات فراوان در استان خوزستان فکر نکنم مشکلی در رابطه با استخدام قهرمانان و مدالآوران وجود داشته باشد.
ناصرپور همچنین در خصوص سه مبارزه روز گذشته خود و شرایط سختی که در مبارزه با «عباس چنانی» فرنگیکار تیم آریوبرزن بهبهان بوجود آمد، گفت: در کشتی با او غافلگیر شدم او روی فن خودم به من فن زد و ۶ امتیاز عقب افتادم اما در ادامه جبران کردم و توانستم مبارزه را ۱۱ بر ۹ به سود خودم پایان دهم.