سیدمجتبی اکرم روز سهشنبه درباره وضعیت برنامه نسخه الکترونیک تامین اجتماعی استان سمنان به رسانهها اظهار داشت: با توجه به فواید ارزنده این طرح فراگیری آن در تمامی مراکز طرف قرارداد می تواند ضمن ارتقای کیفیت خدمات درمانی عامل بسیار موثری در پیشگیری از شیوع کرونا باشد.
وی اضافه کرد: طرح نسخه نویسی الکترونیکی از سال گذشته آغاز شد و اکنون در مراکز ملکی تامین اجتماعی استان سمنان نسخه به صورت الکترونیکی نوشته میشود.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان سمنان اظهار داشت: پیگیری جدی در خصوص ارسال نسخه الکترونیک از طریق پزشکان در دستور کار روزانه معاونت خرید راهبردی مدیریت درمان استان سمنان است.
وی با اشاره به کاهش مشکلات ناشی از صدور دفاتر درمانی و همچنین تردد بیمه شدگان برای انجام امور مربوط به دفترچه بیمه گفت: با تدابیر اندیشیده شده و بسترهای فراهمشده برای نسخهنویسی الکترونیک، در روزهای تعطیل اجباری به دلیل شیوع ویروس کرونا در شهرهای با شرایط قرمز و نارنجی ، مشکلی در زمینه استمرار ارائه خدمات درمانی به بیمهشدگان وجود نخواهد داشت.
وی ضمن دعوت از تمامی مراکز تشخیصی و درمانی استان سمنان برای مشارکت فعالانه در طرح نسخهنویسی الکترونیکی بیان کرد: از ابتدای شروع این برنامه تاکنون هماهنگی ها و تعاملات بسیار خوبی با سازمان نظام پزشکی شهرستانهای استان صورت گرفته که امیدواریم به زودی با همکاری همه جانبه تمام فعالان بخش درمان شاهد ارائه ۱۰۰ درصدی نسخه بصورت الکترونیک باشیم.
وی تصریح کرد: استفاده پزشکان از سامانه نسخه الکترونیک موجب تسهیل و تسریع در پرداخت مطالبات پزشکان و داروخانهها میشود.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان سمنان گفت: تاخیر پرداخت مطالبات پزشکان و داروخانهها که تا سال گذشته وجود داشت، درزمان حاضر کاملا رفع شده و پرداختها مطابق روال قانونی و حتی پیش از اتمام مهلت قانونی انجام میشود.
حدود ۷۰ درصد از جمعیت بیش از ۷۰۲ هزار نفری سمنان، معادل ۴۹۱ هزار نفر، تحت پوشش تامین اجتماعی هستند.