علی باقرزاده همایی روز سه شنبه با اعلام این خبر به رسانهها افزود: تمام امکانات و تجهیزات مقابله ای فراهم شده تا دسترنج کشاورزان و امنیت غذایی مردم مورد تهدید ملخ ها قرار نگیرد.
رییس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان ادامه داد: فرمانداران و دستگاههای اجرایی در مرکز استان و سایر شهرستان ها همچون گذشته در زمینه مقابله با هجوم احتمالی ملخ های صحرایی همکاریهای لازم را با جهاد کشاورزی داشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: تاکنون ۴۴ هکتار مبارزه و حدود ۳۰ هزار هکتار ردیابی علیه ملخ های صحرایی در سراسر استان صورت گرفته است.
نخستین دسته ملخهای صحرایی در هرمزگان چهارم بهمن ماه پارسال در بندرنخیلو از توابع بندرلنگه در غرب هرمزگان گزارش شد و علت مهاجرت آنها نیز نبود بارش و غذای کافی در سواحل دریای سرخ و عربستان اعلام شد که از طریق خلیج فارس و دریای عمان وارد خاک ایران شده بودند.
اسفندماه سال ۹۷، نیز شاهد هجوم دسته ای از این ملخ ها در شرق هرمزگان (بخش سندرک از توابع میناب) بودیم که با عبور از کشور عمان و همچنین آبهای دریای عمان به جنگل ها و مراتع سواحل مکران حمله کردند.
در اطلاعات منتشره سازمان حفظ نباتات ایران با اشاره به حمله ملخ ها به ۱۰ استان کشور درسال کشاورزی گذشته(مهر۹۷تا شهریور۹۸) از هرمزگان به عنوان موفق ترین استان در زمینه مبارزه با این آفت خطرناک نام برده شده است.
وسعت زمین های کشاورزی هرمزگان ۱۶۲ هزار هکتار با تولید سالانه ۲ میلیون و ۴۰۰هزارتن محصول (با محوریت محصولات سبزی و صیفی خارج از فصل) اعلام شده است.
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۹ - ۰۸:۵۲
بندرعباس- ایرنا- رییس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: اکیپهای سازماندهی شده این سازمان با بهرهگیری از توان و ظرفیت دیگر دستگاه های اجرایی، برای ردیابی و مبارزه با هجوم احتمالی ملخ های صحرایی به استان آمادگی کامل دارند.