تهران - ایرنا - سرمربی تیم ملی تیراندازی با کمان جانبازان و معلولان گفت: ورزشکاران برای ‌کسب مدال طلای پارالمپیک نیاز به حمایت دارند تا بدون دغدغه و با انگیزه بالا تمرینات خود را دنبال کنند.

«مجید کهتری»  روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: برخی پاراکمانداران در بخش‌های خصوصی و دولتی شاغل هستند و اگرچه مدیران آنان با تمرینات و حضور آنان در اردو موافقت می‌کنند،  اما در صورتی که روزهای اردو افزایش یابد آنان به دلیل اینکه نگران رضایت مدیران خود هستند دچار استرس شده و نمی‌تواند به خوبی تمرینات خود را دنبال کنند.

وی در خصوص روند اردوهای آماده سازی پاراکمانداران گفت: پس از بازگشت از مسابقات جهانی هلند در خرداد ماه سال گذشته، سه مرحله اردوی بسیار با کیفیت در کیش برگزار کردیم اما به دلیل شیوع کرونا این تمرینات متوقف شد.  کمانداران در شرایط بسیار خوبی اردوها را ترک کردند اما با تعطیلی و دوری از اردوها به طور قطع این شرایط کمی تغییر کرد و طبیعی بود که در نخستین اردویی که امسال برگزار کردیم رکورد پایین تر از  سال گذشته داشتند.

کهتری یادآور شد: ورزشکاران تمامی رشته‌ها از جمله شنا، دوومیدانی و حتی رشته‌هایی چون تیراندازی در صورتی که نتوانند حتی به صورت انفرادی به دلیل تعطیلی باشگاه‌ها تمرینات خود را دنبال کنند، به طور طبیعی دچار افت رکورد خواهند شد و این امر اجتناب ناپذیر است.

سرمربی تیم تیراندازی با کمان  جانبازان و معلولین ادامه داد: اما نکته جالب در این است که برخی پارا کمانداران نه تنها دچار افت نشدند بلکه آمادگی خود را به خوبی حفظ کردند و رکوردهای بسیار خوبی را به دست آوردند.

وی در خصوص اردوی اخیر تیم پارا کمانداران که هشتم آبان ماه پایان یافت، گفت: سینا منشازاده و غلامرضا رحیمی در این اردو رکوردهای خوبی را ثبت کردند و این در حالی بود که در اردو یک سری برنامه اصلاح تکنیکی برای رحیمی انجام شد و از سوی دیگر به تازگی وی دوران نقاهت شکستگی بازویش را پشت سر گذاشته بود  و به دست آوردن چنین رکوردی از سوی این کماندار شگفت انگیز بود.  رمضان بیابانی و محمدرضا زندی نیز توانستند رکوردهای خود را در حد قابل قبولی ارتقا بخشند.

کهتری ادامه داد: اصغر زارعی‌نژاد نیز در شرایط آمادگی خوبی قرار دارد اما در این مرحله از اردو به دلیل تعویض کمان وی با یک کمان جدید، بیشتر وقتش صرف تنظیمات کمان جدید شد و نتوانست آنچنان که باید در کنار سایرین تمرین کند.

سرمربی تیم تیراندازی با کمان  جانبازان و معلولین ضمن قدردانی از حمایت‌های کمیته ملی پارالمپیک و فدراسیون تیراندازی با کمان گفت: تامین و خریداری کمان در همه جای دنیا تقریباً با هزینه‌های شخصی انجام می‌شود اما در پارالمپیک ریو، کمیته ملی پارالمپیک ۵ کمان به پاراکمانداران اهدا کرد، اما امروز از آن ۵ کماندار فقط ۲ نفر در ترکیب تیم ملی حضور دارند.

وی ادامه داد: به طور قطع کمیته ملی پارالمپیک باز هم در تامین تجهیزات و کمان مورد نیاز به پارا کمانداران کمک خواهد کرد اما با توجه به شرایط اقتصادی کشور این حمایت شامل کسانی خواهد بود که در تیم ملی فیکس شده و شانس کسب مدال خوشرنگ در پارالمپیک توکیو را داشته باشند.  در حال حاضر پاراکمانداران حقوق دریافت می‌کنند اما همانطور که در خصوص تامین کمان‌ها گفتم در صورتی که شانس مدال‌آوری پاراکمانداران افزایش یابد به طور قطع مبلغ حقوق آنان نیز از سوی کمیته ملی پارالمپیک افزایش خواهد داشت.

کهتری یادآور شد: در حال حاضر همه کمانداران کمان‌های خوبی در اختیار دارند و مشکلی در این خصوص وجود ندارد.

وی در خصوص «زهرا نعمتی» نیز گفت: همه امیدواریم نعمتی بتواند برای حضور در المپیک توکیو سهمیه کسب کند بر همین اساس وی قرار است تمرینات خود را در اردوی کمانداران و البته با یک مربی اختصاصی پیگیری کند تا خود را برای حضور در مسابقات کسب سهمیه در جام جهانی فرانسه مهیا سازد.

وی در پایان و در خصوص ادامه برنامه آماده سازی پارا کمانداران گفت‌: امیدواریم با کمک کمیته ملی پارالمپیک تا پایان سال سه مرحله اردوی ۱۵ تا ۲۰ روزه برگزار کنیم البته این منوط به همکاری مدیران همه بخش‌ها در کشور دارد تا پاراکمانداران با ذهنی باز و تمرکز بالا تمرینات خود را پیگیری کنند.