یزد- ایرنا- بازگشت به زندگی شهروند ۳۲ ساله حادثه دیده میبدی و راه اندازی سامانه « بوم واره» از جمله خبرهای روز سه شنبه استان یزد است.

رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی شهرستان میبد گفت: یکی از نیروهای شرکت توزیع برق میبد که ۳۲ ساله‌ داشت به دلیل برق گرفتگی دچار حادثه شد و با تلاش نیروهای اورژانس ۱۱۵ به زندگی بازگشت.

علیرضا فصیحی سه شنبه شب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مصدوم با انجام اقدامات اولیه و شوک قلبی در صحنه حادثه به عمل احیا واکنش مثبت نشان داد و با هوشیاری کامل برای مراقبت بیشتر به بیمارستان میبد منتقل شد.

وی زمان حادثه را ساعت ۱۱ صبح امروز ذکر کرد و یادآور شد: عمل احیا و بازگشت به زندگی فرد حادثه دیده در صحنه به ندرت اتفاق می‌افتد.

رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی میبد از شهروندان خواست در موارد ضروری درخواست اقدام  فوری  و اعزام آمبولانس کنند تا نیروهای مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی بتوانند زودتر به کمک افراد مصدوم حادثه دیده و همچنین بیماران قلبی و دچار سکته که به کمک فوری نیاز دارند ، بشتابند.  

میبد سه پایگاه فعال و پنج دستگاه آمبولانس دارد و از مجموع پایگاه ها، ۲ مورد در خیابان امام محله یخدان و خیابان هفتم تیر مستقر است و یک پایگاه جاده‌ای هم در مسیر روستای نیوک بخش ندوشن فعال است.

مرکز شهرستان ۱۰۵ هزار نفری میبد در ۵۰ کیلومتری شمال غرب شهر یزد مرکز این استان قرار دارد.

یزد

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات یزد، با اعلام خبر راه اندازی سامانه « بوم واره» از سوی سازمان فناوری اطلاعات ایران ، گفت: این سامانه یکی از زیرخدمت‌هایی است که در سامانه ایران نوآفرین (irannoafarin.ir) ارایه می‌شود و در این پلتفرم، بستری فراهم شده تا شرکت‌های بزرگ و متوسط ارایه دهنده خدمات، محصول و خدمات خود را رایگان و یا نیم بها به استارتاپ‌ها( کسب و کارهای نوپا) ارایه دهند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات یزد، محمدرضا پاکدل، با بیان این که تاکنون از ۲ هزار استارتاپ در سامانه ثبت‌نام شد و از خدمات آن استفاده می‌کند، هدف از این کار را حمایت از شرکت‌های ارایه  دهنده خدمات و استارتاپ ها عنوان کرد.

وی افزود: قبلا سامانه ایران نوآفرین به‌عنوان درگاه واحد ارایه خـدمات و زیست بوم نوآفرینی کشور طراحی و پیاده‌سازی شد و سامانه بوم واره هم در این درگاه ایجاد شد تا استارتاپ‌ها برای دریافت خدمات به چندین سامانه مراجعه نکنند و از یک درگاه یکپارچه خدمات دریافت کنند.

پاکدل با بیان این که سعی شد نقش دولت در این زمینه به کمترین میزان برسد، اظهار کرد: اگر شرکت‌های بزرگ و متوسط خدمات خود را روی بوم واره ارایه دهند، به آنها تسهیلات پرداخت می شود، بنابراین تلاش می شود با کمک و حمایت غیرمستقیم تعاملات B۲B (فروش محصول یا خدمات یک شرکت به شرکت دیگر) بین استارتاپ‌ها و شرکت‌های ارایه دهنده خدمات صورت بگیرد.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات یزد خاطرنشان کرد: سازمان فناوری اطلاعات در حقیقت به‌صورت غیرمستقیم از استارتاپ‌ها و شرکت‌های متوسط و بزرگ با ارایه وام حمایت می‌کند طوری که برای شرکت‌های ارایه دهنده خدمات برپایه  اظهارنامه مالیاتی آنها، تا سقف سه میلیارد تومان وام با سود ۹ درصد و با تنفس یکساله برای بازپرداخت در نظر گرفته است.

 یزد از استان های توانمند کشور در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات است لذا شرکت های فعال غیرنوپا، استارتاپ ها، و شرکت های دانش بنیان  می توانند برای استفاده از تسهیلات ارایه شده و کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام در سامانه بوم واره به لینک https://irannoafarin.ir/b۲bservices یا سایت ایران کارفا به آدرس irankarfa.ir مراجعه کنند.