مصطفی سیامکی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این میزان شیره باریجه توسطه بهرهبرداران در ۲ طرح اجرا شده در عرصه های طبیعی روستاهای کلاته میهن زوارم و قلعه زو برداشت شد.
وی گفت: طرح کاشت باریجه با هدف کمک به توسعه منایع طبیعی، امسال در سطح ۳۰۰هکتار از مراتع این شهرستان به صورت کپه کاری در قالب مشارکت مردمی و پروژه دولتی اجرا شد.
سیامکی افزود: این پروژه در سطح ۶۳ هکتار از مراتع حوزه آبخیز نامانلو-رشوانلو از محل اعتبارات صندوق توسه ملی و مابقی آن در حوزه دهستان های قوشخانه، تکمران، زوارم و جیرستان به صورت مشارکتی اجرا شده است.
رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شیروان گفت: طرح کاشت باریجه با مشارکت مردم، با کیفیت خوب و کم هزینه اجرا می شود که در این زمینه بذر رایگان توسط این اداره تامین می شود.
سیامکی افزود: یکی از اهداف اصلی و مهم اجرای این پروژه، تحقق منویات رهبری به منظور جهش تولید و ایجاد اشتغال، لزوم مشارکت مردمی و همچنین ترویج فرهنگ منابع طبیعی است.
از شرایط اکولوژیک مناسب برای این گیاه ارتفاع بالای یک هزار و ۸۰۰ متر از سطح دریا است و دامنه های شمالی و مناطقی که خاک سبک دارد مناسب کشت و توسعه این گونه گیاهی است.
شهرستان شیروان ۴۰۰ هزار هکتار مساحت دارد که ۲۹۰ هزار هکتار آن به صورت منابع طبیعی تجدید شونده و ۱۱۰ هزار هکتار مستثنیات قانونی اشخاص شامل زمین های زراعی، باغ، جاده و محدوده روستاها و شهرهاست.