به گزارش ایرنا از شرکت آب منطقه ای تهران، "حمید شاهرخ نیا" روز چهارشنبه، با بیان این مطلب اظهار کرد: همه امورهای منابع آب شرکت آب منطقه ای تهران با توجه به اهمیت این طرح می بایست در این بخش حداکثر توان خود را به کار گیرند، چنانچه تاکنون نیز با همت و پیگیری امورهای منابع آب، این تعداد حلقه چاه غیرمجاز از ابتدای سال تاکنون مسدود شده که بیشترین تعداد، مربوط به شهرستانهای تهران و پردیس و شهریار است.
وی ادامه داد: با توجه به افت روز افزون سطح آبهای زیرزمینی و ممنوعیت توسعه بهرهبرداری جهت مصارف کشاورزی و محدودیتهای استفاده از منابع آبهای سطحی و زیرزمینی و نظر به تغییر نگرش وزارت نیرو از طرحهای سازهای به طرحهای پیشگیرانه مانند طرح احیا و تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی، جلوگیری از تخلفات منابع آبی در محدوده عملکرد شرکت آب منطقهای تهران امری ضروری است.
شاهرخ نیا با اشاره به اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون، ۲۰۸ عدد کنتور هوشمند بر روی چاه های مجاز دارای پروانه بهره برداری نصب شده است، تصریح کرد: هدف از این اقدام مدیریت مصرف آب در بخش کشاورزی، صنعت و خدمات است؛ چرا که با نصب کنتورهای هوشمند در طول سال، میزان آب استحصالی هر چاه سنجش شده و در صورت اضافه برداشت هشدارهای لازم به بهرهبردار داده میشود.
مجری طرح احیا و تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی شرکت آب منطقهای تهران افزود: از ابتدای سال تاکنون، ۴۷ دستگاه حفاری غیر مجاز توقیف شده که امور منابع آب دماوند با ثبت ۱۹ مورد توقیف دستگاه غیر مجاز عملکرد خوبی را در این حوزه رقم زده است.
شاهرخ نیا در ادامه به انجام ۲۷ مورد عملیات تقلیل منصوبات چاه های مجاز توسط امور های منابع آب استان اشاره کرد و گفت: با این اقدامات، از اضافه برداشت دو میلیون و ۵۱۸ هزار متر مکعب آب از سفره های آبی استان تهران جلوگیری به عمل آمد.
مجری طرح احیا و تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی شرکت آب منطقهای تهران با بیان اینکه تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی وظیفه اصلی و یکی از تکالیف قانونی ما است، افزود: امیدواریم در فرصت باقی مانده تا پایان سال جاری، با همت هر چه بیشتر درهمه ارکان شرکت، مسائل مربوط به صیانت از منابع آب با جدیت بیش از پیش پیگیری شود.
شاهرخ نیا گفت: مقرر شده با انعقاد تفاهم نامهای با شرکت های کنتورسازی در قالب تسهیلات، امکان نصب کنتورهای حجمی هوشمند آب و برق برای بهرهبرداران مهیا شود.