به گزارش روز چهارشنبه دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه، ابراهیم تیموری، هدف از اجرای این طرح را آموزش، بیماریابی، قرنطینه، درمان در خانه، کنترل و قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا ذکر کرد و گفت: این طرح با مشارکت نیروهای بسیج، هلال احمر، دستگاههای اجرایی و مردم اجرا خواهد شد.
وی افزود: پیشگیری از شیوع بیماری کووید ۱۹ و رعایت اصول و روشهای حفاظت در برابر بیماری، مراقبت در منزل از بیمار مبتلا به کووید ۱۹، رهگیری افراد در تماس نزدیک و آشنایی با آزمایش تشخیص سریع از دیگر اهداف اجرای طرح محله محور و خانواده محور است.
معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه ادامه داد: در این طرح سه گروه در سه حوزه فعالیت میکنند که شامل تیمهای حمایتی با محوریت بسیج و هلال احمر با هدف حمایت از سالمندان و بیماران سخت درمان برای تامین دارو، خرید، معیشت آنان و جذب و سوق دادن کمکهای مردمی به سوی حمایتهای شغلی، تیمهای مراقبتی به منظور رهگیری بیماران و تیمهای نظارتی با محوریت بهداشت محیط برای افزایش بازرسی ها و نظارتها است.
وی گفت: با اجرای محدودیتهای ویژه کرونا و همراهی و مشارکت مردم و اصناف در رعایت پروتکلهای بهدشتی، وضعیت تربتحیدریه از نظر شمار مبتلایان به ویروس کرونا از قرمز به نارنجی تبدیل شده است.
تیموری افزود: مردم همچنان باید توصیههای بهداشتی را جدی بگیرند و با شست و شوی مداوم دستها و خوددای از حضور در مراکز شلوغ و پرجمعیت، به قطع زنجیره انتقال کرونا کمک کنند.
دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه به ۳۶۳ هزار نفر جمعیت ساکن سه شهرستان تربتحیدریه، مهولات و زاوه در جنوب استان خراسان رضوی خدمت ارائه میکند.
این دانشگاه ۱۹۰ تخت در بیمارستان نهم دی تربتحیدریه و ۲۰ تخت در بیمارستان شهر مهولات دارد.
شهرستان ۲۲۵ هزار نفری تربتحیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوبغربی مشهد واقع است.