منصور احمدی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهارداشت: فعالیتهای فرهنگی، ایجاد کتابخانه مردمی و توجه اهالی این روستا به امر کتابخوانی از عوامل برگزیده شدن این روستا بوده است.
وی ادامه داد: کتابخانه روستای ناچیت به واسطه تلاش های خودجوش تعدادی از جوان روستا ضمن ارتقای سطح فرهنگ روستا و منطقه باعث شده در سطح کشور هم خوش بدرخشند.
رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بوکان با بیان اینکه این روستا جزء سه روستای برتر استان نیز به شمار میرود، افزود: فعالیت های فرهنگی ویژه در کتابخانهها، جذب مشارکت های مردمی و داشتن اعضای فعال از مهمترین دلایل این انتخاب بوده است.
وی اظهار داشت: کسب این عنوان توسط روستای ناچیت میتواند عاملی برای رشد و تقویت کتابخانههای عمومی روستایی در سطح شهرستان و دیگر شهرستانهای آذربایجانغربی شود.
احمدی اضافه کرد: جشنواره روستاهای دوست دار کتاب در مجموع با حضور بیش از ۸۰۰ طرح و برنامه از روستاهای کشور شرکت کرده بودند و از میان آنها روستای ناچیت به عنوان ۲۰ روستای برتر معرفی شده است.
مسوول کتابخانه روستای ناچیت نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا به فعالیتهای فرهنگی این کتابخانه اشاره کرد و گفت: در این کتابخانه، هزار و ۱۵ نفر از اقشار مختلف از هر سن و سالی عضو کتابخانه بوده و بیش از ۷۰درصد از این اعضا در طول هفته به کتابخانه مراجعه می کنند.
محمد رحمانی افزود: با این وجود کتابخانه روستا خالی از مشکل نیست و برای حل برخی مشکلات زیرساختی نیازمند نگاه ویژه مسوولان شهرستانی هستیم.
روستای ناچیت در بخش سیمینه و پنج کیلومتری شمال بوکان و در مسیر جاده بوکان- میاندوآب واقع شده است.