شیراز- ایرنا-استاندار فارس در جلسه بررسی سند پیشران استان روند اجرای این سند را مثبت ارزیابی و اعلام کرد: عملکرد دستگاه‌ها نشان دهنده تحقق ۷۰ درصدی تعهدات آنهاست و امیدواریم در مورد جهش تولید موفق‌تر از گذشته عمل کنیم.

پایگاه اطلاع رسانی استانداری فارس چهارشنبه از قول عنایت‌الله رحیمی افزود: هماهنگی بین دستگاهی و پاسخگویی از جمله ملزومات کاری برای اجرای سند پیشران است و  امروز باید تولید و تولید کننده را دریابیم چرا که تولید و اشتغال، جهش و رونق تولید تکلیف قانونی و اعتقادی است که ملزم به اجرای آن هستیم.  

او اظهار داشت: در برخی موارد این سند، هماهنگی بخش خصوصی و دولتی منجر به تولید و اشتغال شده و استان نیز از مزایای اقتصادی و اجتماعی فعالیت کارخانه‌ها و واحدهای تولیدی بهره‌مند شده است.

رحیمی  اعلام کرد: در این زمینه برخی از مدیران به تکالیف خود عمل نکرده‌اند که مجموعه اقتصادی مکلف به پیگیری و رصد اجرایی شدن مصوبات این سند است.

استاندار فارس با اشاره تغییر رییس سازمان جهاد کشاورزی این استان و تقدیر از خدمات قاسمی مدیر سابق این مجموعه افزود:  تغییر و تحول ها باید منجر به  ارتقای کیفیت و عملکرد دستگاه‌ها  شود و ما انتظار داریم تا عملکرد جهاد کشاورزی استان از قابل تقدیر به مطلوب و عالی  تبدیل شود تا کشاورزی استان همچنان پیشرو باشد.
استاندار فارس، ضمن تسلیت شهادت محسن فخری‌زاده دانشمند هسته‌ای کشورمان که در یک اقدام تروریستی شهید شد گفت: نگاه  دوگانه  و بعضا  حمایت شده کشورهای غربی از تروریسم، منجر به توقف کوشش‌ها و گام‌های علمی کشورمان نخواهد شد.

سند پیشران توسعه استان فارس در سه بخش مجزا شامل «راهبردها و سیاست‌های عمومی» و «پروژه‌های عمرانی، طرح‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاری منتخب  در شهرستان های استان» است که به منظور مستندسازی، امکان پیگیری و نظارت بی‌وقفه بر روند اجرای مصوبات و تکالیف معین شده برای دستگاه‌های اجرایی، مدیران واحدهای تولیدی و طرح‌های سرمایه‌گذاری تهیه شده است.
از محورهای مهم سند پیشران توسعه فارس می‌توان پیگیری برای اجرایی کردن بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، اجرای کامل ۲۳ پروژه اولویت‌دار اقتصاد مقاومتی استان فارس، اجرای دقیق برش‌های استانی تعداد ۷۶ پروژه اولویت‌دار و سایر پروژه‌های موثر و پیشران مرتبط با ۱۹ دستگاه اجرایی کشور و تلاش درجهت تکمیل طرح‌ها و پروژه‌های نیمه تمام توسط تمامی دستگاه های مشمول اشاره کرد.
احصای میزان مطالبات بنگاه‌های اقتصادی و واحدهای تولیدی استان ازدستگاه‌های دولتی به منظور پیگیری درجهت تأدیه و یا تهاترمطالبات مذکور با بدهی واحدهای موصوف به دیگر دستگاههای دولتی، ایجاد و راه اندازی کلینیک تخصصی تعیین تکلیف بنگاه های اقتصادی و واحدهای تولیدی با هدف کمک به فعالیت واحدهای فعال وتعیین تکلیف واحدهای راکد و افزایش ظرفیت واحدهایی که با ظرفیتی کمتر از ظرفیت اسمی واقعی خود فعالیت دارند از دیگر محورهای سند پیشران توسعه فارس است.
همچنین در این سند بر لزوم پیگیری مستمر برای اجرایی شدن اولویت‌های اقتصادی ۲۰ گانه وزارت کشور در سال ۱۳۹۸  توسط استانداری و دستگاه‌های اجرایی مرتبط تاکید شده است.
بابک دین‌پرست معاون هماهنگی اموراقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزیر کشور در ۲ مرحله سفر به استان فارس  از ۱۵۹ طرح و پروژه شامل مهمترین طرح‌ها و پروژه‌های منتخب اقتصاد مقاومتی، عمرانی نیمه تمام و طرح‌های بزرگ سرمایه‌گذاری بازدید کرد و مسایل و مشکلات مرتبط با آن‌ها را مورد بررسی قرار داد. 

سند پیشران توسعه استان فارس اوایل مهرماه ۹۸ طرح ریزی و اجرای آن به صورت الگو آغاز شد.