محسن طرزطلب صبح پنجشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: ساخت سه واحد بخار نیروگاه سیکل ترکیبی فردوسی با اعتبار ۳۴ هزار میلیارد ریال در راستای افزایش تولید برق، پاسخگویی به رشد مصرف در منطقه و همچنین افزایش بهرهوری نیروگاههای گازی با تبدیل آن به سیکل ترکیبی در دستور کار قرار گرفت.
وی ادامه داد: منبع اصلی طرحهای مربوط به احداث بخش بخار نیروگاه سیکل ترکیبی از محل منابع حاصل از صرفهجویی سوخت است و بر همین اساس، قرارداد ساخت بخش بخار نیروگاه فردوسی با شرکت تولید برق توس مپنا منعقد شده است و مکانیزم بازگشت سرمایه آن از محل صرفهجویی سوخت خواهد بود.
مدیرعامل شرکت مادرتخصصی برق حرارتی گفت: با تکمیل واحدهای بخار این نیروگاه سالانه ۷۵۶ میلیون مترمکعب در مصرف سوخت صرفهجویی خواهد شد.
طرز طلب افزود: این نیروگاه در حال حاضر دارای ۶ واحد گازی در مجموع به ظرفیت ۹۵۴ مگاوات است که با تکمیل سه واحد بخار، ظرفیت این مجموعه به هزار و ۴۳۱ مگاوات و راندمان آن به حدود ۵۰ درصد خواهد رسید.
امروز در قالب پویش هر هفته "الف-ب-ایران" طرحهای صنعت برق شامل سه نیروگاه بخار گازی، نیروگاه بادی و نیروگاه تجدیدپذیر با هزینه حدود ۶۰ هزار میلیارد ریال در استانهای خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان و خوزستان افتتاح میشود.
هر_هفته_الف_ب_ایران عنوان پویشی است که رضا اردکانیان وزیر نیرو برای افتتاح هفتگی طرحهای بزرگ و مهم صنعت آب و برق مطرح کرده است. در این پویش، ۲۲۷ پروژه با هزینه ۳۳ هزار میلیارد تومان تا پایان سال ۱۳۹۸ در ۳۱ استان کشور به بهرهبرداری رسید.
این پویش که سال گذشته با وجود تحریم های ظالمانه به خوبی اجرا و در هر استان هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری شد، سال جاری نیز با ۲۵۰ طرح و هزینه ۵۰ هزار میلیارد تومان در ۳۱ استان کشور تا پایان سال اجرا می شود.
یکی از اهداف پویش "هرهفته_الف_ب_ایران" تعامل دو سویه با جامعه برای ارائه عملکرد، همکاری و بازخورد و استفاده از نظرات ارزشمند و مدیریت توام عرضه و تقاضا است.