به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، حجت الاسلام و المسلمین محمدتقی فاضل میبدی در یادداشتی در شبکه های اجتماعی، نوشت: "در کشور گروهی هستند که نه خیلی دغدغه منافع ملی دارند و نه مصلحت کشور را در نظر میگیرند یعنی گروهی هستند که فقط براساس منافع خودشان میاندیشند و تحرکاتشان نیز در راستای جریانات خاص خودشان است با این حال با کمال تاسف عدهای از این افراد امروز به نهادهای انتخابی راه یافتهاند و حرکتی که از این عده شاهد هستیم بیشتر مقابله با دولت است".
وی ادامه داد: "اساسا برخورد احساسی با حوادثی که در جامعه اتفاق میافتد فقط به ضرر کشور است در مساله شهادت دکتر فخریزاده، پیش از ترور وی نهادهای مربوطه بایستی تدبیر دقیق تری به خرج می دادند و نباید اجازه داده می شد که افراد ارزشمندی مثل شهید فخریزاده اینچنین از دستمان بروند".
فاضل میبدی افزود: "البته پیداست که ممکن است کشورهای منطقه از جمله رژیمصهیونیستی از این فضا سود ببرند چرا که آنها به دنبال این هستند که ایران از برجام خارج شود، در این میان عدهای نیز در داخل تلاش دارند این اتفاق رقم بخورد".
به تعبیر وی، "بنابراین آنهایی که طرح و لایحه میدهند که مساله خروج از برجام را تقویت کنند یا دولت را ملزم به خروج از این توافقنامه کنند در کنار بدخواهان نظام در کشورهای منطقه که در پی خروج ایران از برجام هستند تا یک بار دیگر اجماع جهانی علیه ایران شکل بگیرد ناخواسته در یک مسیر حرکت میکنند".
عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم در بخش دیگری از این یادداشت آورده است: "چندین سال است که زبانمان بیشتر زبان احساسی شده است و سیاست خارجی ما نیز در یک مسیر درست قرار نگرفته است. این حملههای نابخردانه به دکتر ظریف، دولت و برجام احساسات جریانی است که بیشتر منافع جناحی خود را در نظر میگیرد..."
وی افزود: "در مجلس فعلی میبینیم برخی نمایندگان در موضعگیریها براساس احساسات رفتار میکنند. از طرفی حاکمیت ما یک کل بههمپیوسته است و در اختیار جریان خاصی نیست؛ بنابراین کل حاکمیت باید تصمیم بگیرد که سیاست خارجی خود را در چه مسیری قرار دهد که بر اثر آن تعداد دشمنانان کشور در دنیا کاهش پیدا کند و همچنین بتوانیم تحریمها را نیز لغو کنیم".
به گفته وی، :با تمام انتقاداتی که به دولت وارد است اما امروز قوه مجریه بهگونهای مورد هجوم قرار گرفته کانه وزارت امور خارجه در کشور هیچکاره است و مرتب باید به دستور دیگران عمل کند".
نمایندگان در جلسه روز گذشته خود طرح ۹ مادهای موسوم به "اقدام راهبردی مجلس برای مقابله با تحریمها و صیانت از حقوق ملت ایران: را تصویب کردند.
صبح امروز هم نمایندگان برای رفع ایراد شورای نگهبان ماده ۶ این طرح را اصلاح کردند.
بر اساس این ماده «دولت جمهوری اسلامی ایران موظف است در صورت عدم اجرای کامل تعهدات کشورهای متعاهد توافق هستهای در قبال ایران و عادی نشدن روابط کامل بانکی و عدم رفع کامل موانع صادرات و فروش کامل نفت و فرآورده های نفتی ایران و برگشت کامل و سریع ارز منابع حاصل از فروش، ۲ ماه پس از لازم الاجرا شدن این قانون در مجلس شورای اسلامی اجرای داوطلبانه سند (پروتکل) الحاقی را متوقف کند.»
بسیاری از کارشناسان این طرح را مخل روند فعالیت های دیپلماتیک کشور و تقویت کننده احتمال اجماع سازی دوباره بین المللی علیه منافع ملی ایران دانسته اند اما طراحان و نمایندگان موافق این طرح می گویند، تصویب آن برای پایان دادن به جاده یکطرفه تعهدات برجامی ایران، لازم بوده است. /