شیراز -ایرنا -فاطمه شیبانی رییس کمیته طناب‌زنی استان فارس با حکم رییس فدراسیون جهانی به مدت چهار سال به عضویت در کمیته جوانان این فدراسیون درآمد.

فاطمه شیبانی چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اعلام کرد:  کسب یک کُرسی از سوی یک بانوی ایرانی در کمیته فدراسیون جهانی افتخار خوبی است که نصیب کشورمان و استان فارس شده است.

وی اضافه کرد: پیش از این نیز به عنوان عضو کمیته فنی فدراسیون آسیایی در سال ۲۰۲۰ به مدت دو سال انتخاب شدم.

شیبانی ادامه داد: در کنار برنامه ریزی برای ورزشکاران و مربیان طناب زن در کمیته فنی فدراسیون آسیایی، مسوولیت ‌برنامه ریزی برای آموزش و تمام فعالیت های ورزشکاران طناب زن جوان در سطح جهانی به مدت چهار سال نیز مسولیت آن به اینجانب سپرده شد است.

وی که در کارنامه ورزشی خود مربیگری تیم ملی و داوری این رشته را دارد ، بیان داشت : از سال ۹۲ مسوولیت این رشته را در فارس بر عهده گرفتم و سپس در سال های ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹  قضاوت مسابقات آسیایی طناب زنی را برعهده داشتم.

تیم ملی طناب زنی بانوان ایران با مربیگری فاطمه شیبانی  در سال ۲۰۱۹ در کره جنوبی برای نخستین بار پنج مقام کسب کرد

شیبانی با بیان اینکه در مسابقات جهانی ۲۰۱۸ چین و ۲۰۱۹ کره جنوبی که تیم ملی ایران نخستین مدال های  بین المللی تاریخ ایران را کسب کرد به عنوان مربی شرکت داشتم، افزود: در مسابقات ۲۰۱۹ کره جنوبی پنج مقام آسیایی برای نخستین بار در تاریخ کشورمان در این رشته بدست آوردیم که افتخار بزرگی بود.

وی گفت : همچنین از سوی فدراسیون ورزش های همگانی ایران به عنوان مدرس برتر کشور هم انتخاب شدم.

طناب زنی یکی از تمرین هایی است که در اکثر رشته های ورزشی برای بالابردن توان ورزشکاران هم از نظر استقامت و هم از نظر افزایش میزان نفس استفاده می شود.

هم اینک میلیون‌ها نفر زن و مرد، پیر و جوان در تمام دنیا به طناب زنی  مشغول هستند و حتی یک بازی خانوادگی هم محسوب می شود.

در سال ۱۹۸۰ میلادی سازمان بین‌المللی طناب بازی و انجمن طناب بازی کانادا تأسیس شد و در سال ۱۹۹۱ میلادی فدراسیون جهانی طناب بازی تشکیل شد.

کشتی گیران ، بوکسورها و دیگر رشته های سخت برای بالابردن توان بدنی خود به طناب زنی می پردازند که با انجام روش های خاصی از جمله ضربدری زدن طناب و تکنیک های پرش انجام می شود.