سید «علی آقازاده» عصر چهارشنبه در آیین تقدیر از نیروی انتظامی و پلیس راهور استان مرکزی که به خاطر اجرای طرح جامع مدیریت هوشمند محدودیتهای کرونایی برگزار شد، افزود: از شنبه هفته آتی تصمیمات و محدودیتهای کرونایی در سطح استان بر اساس شرایط نارنجی اعمال میشود که در این خصوص مشاغل سطح ۲ و سه میتوانند با رعایت ضوابط فعال باشند.
وی اظهار داشت: در طول ۱۲ روز گذشته و با اجرای طرح محدودیتهای شدید کرونایی و با همکاری مردم و دستگاههای مختلف، نتایج خوبی در استان حاصل شد.
وی بیان کرد: مهمترین نتیجه کسب شده در راستای اجرای محدودیتهای کرونایی، خارج شدن استان مرکزی از وضعیت قرمز و رسیدن شهرهای آن به وضعیت نارنجی و زرد است اما این بدان معنی نیست که مشکلات کرونایی تمام شده است زیرا هرگونه غفلت و بی توجهی میتواند پیک شدیدتری از بیماری را با توجه به فصل زمستان و سردی هوا ایجاد کند.
وی خاطرنشانکرد: پلیس راه و راهور و مجموعه ستاد فرماندهی انتظامی استان مرکزی در طول ۱۲ روز گذشته قدمهای خوبی در راستای اجرای طرح محدودیتهای کرونایی برداشتند که جای تقدیر دارد.
استاندار مرکزی اضافه کرد: پلیس راه و راهور استان مرکزی در این مدت در ۱۲۰ گذرگاه این استان به صورت شبانهروزی و در شرایط نامساعد هوا حضور داشتند و این طرح را به بهترین شکل ممکن اجرا کردند.
استان مرکزی دارای ۱۲ شهرستان و بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر جمعیت است.
در طرح جامع مدیریت هوشمند محدودیتهای کرونایی، وضعیت شهرهای کل کشور به سه دسته زرد، نارنجی و قرمز تقسیم شد و متناسب با روند بیماری در هر شهر وضعیت سه گانه و نوع محدودیتهای مرتبط تعیین و اعمال شد.
اجرای این طرح از اول آذرماه سال ۱۳۹۹ آغاز شد و بر اساس آن بسیاری از مراکز اداری و تجاری تعطیل شد و رفت و آمد خودروها تحت کنترل در آمد که با نتایج مناسبی نیز همراه شد.
بر اساس اعلام سیما سادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور تا ۱۲ آذر ۹۹ به ۹۸۹ هزار و ۵۷۲ نفر و شمار جانباختگان قطعی این بیماری به ۴۸ هزار و ۹۹۰ نفر رسیده است