به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت علوم، منصور غلامی در نشستی با مدیران، مسؤولان و فارغالتحصیلان مجتمع آموزشی و نیکوکاری رعد و بازدید از این مؤسسه، با اشاره به شیوع بیماری کرونا اظهار کرد: شرایط ناشی از پاندمی کرونا همه دانشگاههای کشور را در موقعیتی قرار داد که امکان حضور دانشجویان نبوده و نیست؛ مجموعههای دانشگاهی در این شرایط کاری را انجام دادهاند که در شرایط عادی فکرش را هم نمیکردند.
وزیر علوم خاطرنشان کرد: اغلب دانشگاه در نیمسال گذشته مسائل و مشکلات بیشتری داشتند که در نیمسال جاری بسیاری از این مسائل و مشکلات برطرف شده است.
غلامی، پیرامون آموزش الکترونیکی و ظرفیت ایجاد شده، گفت: بسیاری از دانشگاههای کشور با بهره گیری از تجربیات آموزش های مجازی، این ظرفیت را دارند که توانمندی خود را نشان داده و پس از برطرف شدن این بیماری، بتوانند بخشی از فعالیتهای شان را به صورت غیرحضوری و آموزشهای غیرحضوری ارائه دهند.
وی افزود: توانافزایی برای توانیابانی که دارای معلولیت هستند، کار بسیار ارزشمندی است. بهخصوص وقتی در حوزه آموزش دانشگاهی اتفاق میافتد، یک نوع ارتقای توانمندیها به لحاظ علمی و فنی و فناورانه است.
غلامی، روحیه خیراندیشانه افراد را مایه اصلی توفیق این گونه مراکز دانست و گفت: مراکز جامع علمی و کاربردی از نظر مالی خودکفا هستند. با این حال این مرکز از مواردی استثنا شده است تا مسائل و مشکلات آن رفع شود.
وزیر علوم با اشاره به حضور قریب به ۵۲ هزار دانشجوی غیرایرانی در کشور، افزود: نه تنها در عرصه ملی بلکه در عرصه بینالمللی هم ظرفیت داریم. تعداد زیادی دانشجوی غیرایرانی داشتیم که بسیاری از آنها به کشورشان بازگشتهاند ولی از همانجا مشغول به تحصیل هستند.
به گزارش ایرنا، با اعلام رسمی شیوع ویروس کرونا در کشور از اسفندماه ۹۸، فعالیت های حضوری دانشگاه ها از جمله برقراری کلاس های درس متوقف و آموزش های غیرحضوری و مجازی جایگزین شد.