به گزارش ایرنا، جین در مطلبی که تارنمای چاینا ارگ چین روز شنبه به آن پرداخته است خاطر نشان کرد: به دلیل نگرانی از بازگشت بایدن به برجام است که دست هایی برای ممانعت از چنین اقدامی دسیسه می کنند و ترور «محسن فخری زاده» دانشمند ارشد هسته ای ایران نیز از جمله همین تحرکات است.
محقق چینی چشم اندازهای سیاسی پیرامون مساله هسته ای ایران برای ورود مجدد آمریکا به توافق هسته ای در دولت بایدن را البته پیچیده توصیف کرد، اما گفت: برای بایدن برجام میراث حزب دموکرات آمریکا است و او به آن باز خواهد گشت.
وی با اشاره به ترور دانشمندان هسته ای ایران و سنگ اندازی های فراوان در مسیر توسعه برنامه اتمی ایران گفت: همیشه برخی به دنبال این بوده اند که از چه راهی می توانند این برنامه را متوقف کنند و بخشی از طرح های آنها حذف فیزیکی دانشمندان هسته ای ایران بوده است.
«جین» تاکید کرد که سیاست رئیس جمهوری منتخب ایالات متحده کاملاً متفاوت با سیاست های فعلی کاخ سفید است و تقریباً قطعی است که بایدن بار دیگر روند قبلی را در مورد برنامه هسته ای ایران دنبال خواهد کرد بایدن به عنوان یک شخصیت اصلی در دولت باراک اوباما، توافق هسته ای سال ۲۰۱۵ را یک روش موثر برای رسیدگی به این موضوع و میراث اصلی حزب دموکرات می داند.
چاینا ارگ از قول این کارشناس چینی نوشته است: اظهارات بایدن نشان می دهد به دنبال راهی هوشمندانه تر برای برخورد با ایران است و نشان داده است که پس از روی کار آمدن برای حل و فصل این مناقشه تلاش خواهد کرد همین موجب نارضایتی کسانی شده است که مخالف روش درایتمندانه او برای حل مساله هستند.
محقق چینی ادامه می دهد: بنابراین، منطقی است باور کنیم کسانی که مخالف تعامل بایدن با ایران هستند برای تضعیف روابط آمریکا و ایران و جلوگیری از بازگشت دولت آینده آمریکا به برجام دسیسه چینی کنند.