به گزارش ایرنا، شماره ۴۴۱ روژان روز یکشنبه ۹ آذر منتشر شد، از تیترهای صفحه نخست این نشریه میتوان به دورکاری کارمندان تابع نظر مدیران است، بارش برف و باران در کردستان ادامه دارد، راه ارتباطی ۱۵۰ روستای استان بازگشایی شد، اشاره کرد.
شانۆ منی هەڵبژاردووە، هونەر ئاوێنەی ژیانه، انسانهای اولیه، حسرت ۴۰ ساله زینب کردستان، تاثیر مواد مخدر بر بدن، چیرۆکی ئهوینێک که هیچ کات ئاشکرا نهکرا، بلبل کردستان ۹۹ ساله شد و بازارچه تاناکورای سنندج تعطیل شد از دیگر تیترهای اخبار و یادداشتهای این شماره روژان به زبانهای کُردی و فارسی است.
۴۴۲مین شماره روزنامه روژان هم روز پنجشنبه ۱۳ آذر منتشر شد که تیتر اصلی صفحه نخست این شماره به نقل قولی از استاندار کردستان در جلسه ویدئو کنفرانس با مقامات ایمیدرو و سازمانهای سرمایهگذار با عنوان «زنجیره فولاد کردستان از بلاتکلیفی خارج شود» اختصاص پیدا کرده است.
ورود فاضلاب سراب قامیش عاملی موثر در آلودگی آب شرب سنندج، بیبرنامهگی دولت؛ سردرگمی ملت، خدا را نکشیم، گمشدگان، گنه کرد در بلخ آهنگری از دیگر مطالب مهم در این شماره روژان است.
در شماره ۱۱۱۱ هفتهنامه سیروان که روز دوشنبه ۱۰ آذر بر روی پیشخوان دکههای مطبوعاتی قرار گرفت گزارش مفصل و داستان هزارتوی مشکلات هزار و یک شب سیروان که منجر به احضار وزیر ارشاد به مجلس از سوی نماینده مهاباد شد، منتشر شده است.
آب ژاوه برای شرب سنندج آزاد میشود؟، شهر آباد میشود به همت و هنر مردان آبادانی که اختصاص به گزارش شهردار از احداث پارک ۲۰ هکتاری در سنندج دارد، یادی از شامی کرمانشانی و مصاحبه با نسیبه شهبازی قهرمان المپیک ناشنوایان از دیگر مطالب مندرج در این شماره سیروان به زبانهای کُردی و فارسی است.
شماره ۲۰۰ هفتهنامه ئاوات هم روز دوشنبه ۱۰ آذر منتشر شد، تیتر نخست صفحه اصلی آن «صف نان و داستان تلخ بی کفایتی» است و علاوه براین در این صفحه یادداشتی از دکتر خالد توکلی جامعه شناس با عنوان مبارزه با فساد و چند نکته دیگر درج شده است.
۱۱۷ مین شماره هفته نامه دهنگی کردستان یکشنبه ۹ آذر بر روی پیشخوان دکههای مطبوعاتی قرار گرفت، تیتر نخست صفحه اصلیاش را به موضوع آب شرب سنندج و به زبان کُردی با عنوان کێشهی ئاوی خواردنهوهی سنه اختصاص یافته است.
چرا دو قطبی شدن جامعه سیاسی آمریکا تنها یک توهم است؟، خسارت های دروغ، نیاز به گفتن و شنیدن دروغ، انحطاط اخلاقی در سرزمین گل و بلبل، روانشناسی دروغ و دروغگویی سیاستمداران، دروغ یکی از مکانیزمهای انباشت بحران است، از دیگر مطالب مندرج در جدیدترین شماره این هفته نامه است.
در حال حاضر براساس آمار منتشر شده در سامانه جامع رسانهها، ۱۰۴ نشریه در استان کردستان مجوز انتشار دارند که از این تعداد یک روزنامه ۶۶ نشریه شامل ۱۲ هفتهنامه، ۶ دوهفتهنامه، هشت ماهنامه، یک دوماهنامه، ۲۸ فصلنامه و ۱۰ دو فصلنامه است و مابقی را هم رسانههای الکترونیک برخط تشکیل داده است.