به گزارش ایرنا، در نامهایی که به امضای معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان به تمام ادارات و دستگاههای اجرایی استان ابلاغ شده، نحوه فعالیت ادارات و حضور کارکنان تعیین شده است.
در این نامه ضمن تقدیر از همکاری مردم استان، کارکنان خدوم دولت و تلاشگران حوزه سلامت طی دو هفته (۱ تا ۱۴ آذر) که موجب تغییر وضعیت از قرمز به نارنجی شد، قید شده است: با استناد به بخشنامه شماره ۳۷۷۵۷۵ مورخ ۹۹/۹/۲ و بند ۴ بخشنامه شماره ۳۷۴۸۹۹ مورخ ۹۹/۸/۲۷ سازمان اداری و استخدامی کشور، نحوه فعالیت دستگاه های اجرایی استان، از روز شنبه ۹۹/۹/۱۵ در همه شهرستانها تا اطلاع ثانوی به شرح ذیل خواهد بود:
ادارات ارائه دهنده خدمات ضروری و دستگاههای مرتبط با ماموریتهای اساسی و مدیریت شهری میتوانند با تشخیص بالاترین مقام مسوول (در سطح استان یا ملی) نسبت به کاهش حضور تا یک سوم کارکنان خود (فعالیت با حضور دو سوم کارکنان) اقدام کنند.
در سایر ادارات، ارائه خدمات با حضور ۵۰ درصد کارکنان انجام خواهد شد.
در ادامه آمده است: بانکها براساس بخشنامه شورای عالی هماهنگی و دستورالعمل ابلاغی از سوی مدیریت بانک متبوع ارائه خدمت میکنند و همه ماموریتهای اداری غیر ضرور کارکنان نیز لغو است.
در بخش دیگری از دستورالعمل ابلاغی اشاره شده است: جلسات اجتناب ناپذیر و ضروری اداری با رعایت پروتکلهای بهداشتی و فضای مورد نیاز برگزار شود و مدیران و مسوولان ادارات موظفند نسبت به ایجاد آمادگی برای ارائه خدمات ضروری و انجام ماموریت اصلی و نوبت بندی کارکنان (یک روز در میان) به شکلی برنامه ریزی کنند که در ارائه خدمات به مردم و سایر ادارات خلل و وقفهای ایجاد نشود.
در صورت اعلام ستاد استانی مقابله با کرونا و تغییر وضعیت هر کدام از شهرهای استان از هشدار اعلام شده فعلی به وضعیت هشدار جدید، در این زمینه اطلاع رسانی شده و بر اساس وضعیت جدید تصمیم گیری خواهد شد.
فعالیت مشاغل گروههای ۳ و ۴ همچنان ممنوع است
با توجه به تغییر وضعیت شیوع کرونا در کردستان از قرمز به نارنجی، از شنبه ١٥ آذر ماه صاحبان واحدهای صنفی به جز گروههای ٣ و ٤ به شرط رعایت دستورالعملهای بهداشتی میتوانند فعالیت خود را از سر بگیرند.
گروه شغلی یک که شامل خدمات ضروری از جمله نانواییها، جایگاههای عرضه سوخت، رستورانهای بیرونبر، سوپرمارکتها و فروشگاههای زنجیرهای است در وضعیت قرمز نیز فعالیت داشتند اما از فردا گروههای شغلی ۲ از جمله عکاسیها، آرایشگاهها، لوازمالتحریر فروشی، فروشگاه لوازم خانگی، مشاورین املاک، خشکبارفروشیها، مراکز طبخ غذا، مراکز شمارهگذاری خودرو، پاساژها، قنادیها، بستنی و آبمیوه فروشی، فروش مبلمان، چاپ و خدمات دیجیتال و فروشگاههای لوازم بهداشتی و آرایشی میتوانند فعالیت خود را از سر گیرند.
مشاغل گروه ۳ و ۴ از جمله سالنهای ورزشی، مساجد، استخرهای شنا، مراکز آموزشی، مدارس، دانشگاهها، آموزشگاههای زبان، مهدهای کودک، سینماها، موزهها، تالارهای پذیرایی و برگزاری مراسم عروسی و ختم همچنان فعالیت شان ممنوع است.
در حال حاضر ۴۵۲ بیمار در بیمارستانهای استان بستری هستند، از این تعداد ۲۸۲ نفر در سنندج، ۳۹ نفر در سقز، ۳۴ فر در مریوان، ۳۳ نفر در قروه، ۱۵ نفر در کامیاران، ۲۲ نفر در بانه، ۱۶ نفر در بیجار، ۹ نفر در دیواندره، ۲ نفر در دهگلان تحت درمان قرار دارند.
بنابر اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تا ظهر پنجشنبه ۱۳ آذر در مجموع ۱۳ هزار و ۹۲۲ بیمار جدید مبتلا به کرونا در کشور شناسایی و ۳۵۸ بیمار نیز جان خود را از دست دادند.
از اسفند پارسال تاکنون شمار مبتلایان به ویروس کرونا در کشور به یک میلیون و ۳ هزار و ۴۹۴ نفر رسیده و ۴۹ هزار ۳۴۸ نفر هم جان خود را از دست دادهاند و ۶۹۹ هزار و ۳۱۵ نفر نیز بهبود یافتهاند.