به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی بخشداری لواسانات، رضا طاهرخانی روز جمعه افزود: با همراهی خوب شهروندان و اصناف از وضعیت قرمز عبور کرده و به وضعیت نارنجی رسیده ایم و گروههای شغلی یک و ۲ در منطقه میتوانند از ۱۵ آذر با رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی به فعالیت و ارائه خدمات بپردازند.
وی بیان داشت: این وضعیت موقتی است و از اهالی لواسانات تقاضامندیم تا دستورالعملهای ابلاغی از سوی ستاد ملی مبارزه با کرونا را رعایت کرده و از هرگونه دورهمی و تجمع پرهیز کنند و فقط در صورت ضرورت از منزل خارج شوند و استفاده از ماسک را فراموش نکنند.
بخشدار لواسانات اظهار داشت: امید است با همراهی و رعایت شهروندان از این مرحله نیز عبور کنیم و به وضعیت زرد و سفید در سطح منطقه برسیم.
لواسانات از توابع شهرستان شمیرانات با جمعیتی بالغ بر ۳۰ هزار نفر در شمال شرقی پایتخت واقع شده است.
به گزارش ایرنا، به دلیل شیوع بیماری کرونا محدودیتهایی در خصوص فعالیت مشاغل سطوح یک تا چهار ابلاغی در جدول بالا اعمال میشود. در هر حال مشاغل گروه یک و مشاغل ضروری در هیچیک از وضعیتهای سهگانه تعطیل نمیشوند و در وضعیت نارنجی فقط گروه شغلی سه و چهار شامل محدودیت خواهند بود.
طبق آخرین اعلام سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی (۱۳ آذر)، تاکنون یک میلیون و ۳ هزار بیمار قطعی مبتلا به کرونا در کشور شناسایی شده اند که با فوت ۳۵۸ بیمار دیگر از مبتلایان قطعی در ۲۴ ساعت گذشته، شمار افراد متوفی قطعی این بیماری در ایران به ۴۹ هزار و ۳۴۸ نفر رسید.
سیما سادات لاری افزود: در ۲۴ ساعت گذشته بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۳ هزار و ۹۲۲ بیمار جدید شناسایی شدند که از این تعداد هزار و ۹۲۱ نفر نیاز به بستری در بیمارستان داشتند.
وی گفت: تاکنون ۶۹۹ هزار و ۳۱۵ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند و پنج هزار و ۸۲۴ نفر از افراد تحت مراقبت قرار دارند و تاکنون ۶ میلیون و ۲۵۶ هزار آزمایش تشخیص کرونا در کشور انجام شده است.
سخنگوی وزارت بهداشت افزود: در حال حاضر ۶۴ شهرستان از لحاظ شیوع کرونا در وضعیت قرمز، ۲۷۸ شهرستان در شرایط نارنجی و ۱۰۶ شهرستان هم در شرایط زرد قرار دارد. در مناطق زرد چهار بیمار بستری به ازای ۱۰۰ هزار نفر، در شهرستان های نارنجی ۶ نفر بستری به ازای ۱۰۰ هزار نفر و در شهرستان های قرمز نیز ۱۰ بیمار بستری به ازای ۱۰۰ هزار نفر در نظر گرفته شده است.
ویروس کرونا عامل بیماری کووید ۱۹ از اواخر سال ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین مشاهده و در مدت کوتاهی در همه جهان منتشر شد به طوری که سازمان بهداشت جهانی در اسفند ۹۸ (فوریه ۲۰۲۰) بروز پاندمی (همه گیری جهانی) این بیماری را تائید کرد.
کرونا با دست آلوده، عطسه، سرفه و حتی قطره های تنفسی از طریق دهان، بینی و چشم به افراد منتقل میشود. تنگی نفس، خستگی و بدن درد، اختلال در بویایی و چشایی و مشکلات گوارشی از جمله علایم بیماری کووید ۱۹ است. بیش از ۸۰ درصد مبتلایان به ویروس دچار بیماری خفیف میشوند.