عبدالسلام مامعزیزی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این بخش با ۲۴۰ متر مربع زیربنا در داخل محوطه این بیمارستان راهاندازی شده و در طی مدت سه ماه با مشارکت و تلاش خیران این شهرستان احداث و تجهیز شد.
وی اظهار داشت: ساختمانی که این بخش در آن احداث شده است در داخل بیمارستان موجود بود که با تغییر کاربری و نوسازی آن از سوی شبکه بهداشت و درمان خیران این شهرستان نیز اقدام به تجهیز و راهاندازی آن کردند.
فرماندار اشنویه افزود: راهاندازی این بخش که از ۱۳ تخت برای ارایه خدمات به بیماران برخوردار است از خواستهها و مطالبات مردم بود که با افتتاح آن ۱۲ نفر کادر مجرب و بومی نیز بهکارگیری شدند.
مامعزیزی اضافه کرد: با افتتاح و بهرهبرداری از این مرکز تمامی نیازهای این شهرستان در این حوزه به طور کامل رفع شده و دیگر نیازی به مراجعه شهروندان به مرکز استان و یا سایر شهرستانهای همجوار نیست.
وی در خصوص احداث ساختمان سیتیاسکن این شهرستان نیز بیان کرد: این ساختمان که بیش از ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد با زیربنای ۴۶۲ متر مربع در ۲ طبقه احداث میشود و مجموع اعتبارات پیشبینی شده برای احداث آن ۱۳ میلیارد ریال است که همه این مبلغ از سوی خیّران تعهد شده است.
وی با بیان اینکه بیمارستان جدید ۶۴ تختخوابی این شهرستان نیز از ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است و تا پایان سال به بهرهبرداری میرسد افزود: این بیمارستان دارای بخشهای جراحی، زنان و زایمان، اورژانس، دیالیز، سیسییو، آیسییو، سه اتاق عمل، آزمایشگاه، درمانگاه تخصصی، کودکان، داخلی، جراحی عمومی و قلب خواهد بود.
مامعزیزی افزود: این بیمارستان از ۶۴ به ۸۱ تخت ارتقاء یافته و دارای سه اتاق عمل است که با افتتاح آن شاخصهای بهداشت و درمان در این شهرستان ارتقای خوبی خواهد یافت.
شهرستان ۷۵ هزار نفری اشنویه در حال حاضر دارای یک بیمارستان ۲۵ تختخوابی است که ۱۲ پزشک متخصص در آن در حال فعالیت هستند.
تمامی خانوارهای روستایی در این شهرستان هماکنون تحت پوشش خدمات بهداشتی و درمانی این شبکه قرار دارند و پنج مرکز بهداشتی درمانی شهری روستایی و ۲۸ خانه بهداشت در روستاهای این شهرستان در حال ارایه خدمات پزشکی و درمانی هستند.
اشنویه در جوار مرزهای ترکیه و عراق و در ۷۳ کیلومتری ارومیه مرکز استان آذربایجانغربی واقع شده است.