نوشهر - ایرنا - نماینده مردم شهرستان‌های نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس شورای اسلامی گفت که بهره‌برداری از قطعه ۲ آزاد راه تهران - شمال به دلیل فراهم نبودن زیرساخت‌ها و امکانات در بخش‌های مختلف در مازندران مشکلات مردم این استان را دوچندان می‌کند.

به گزارش ایرنا ، محمدعلی محسنی بندپی عصر شنبه در نشست شورای اداری مازندران که به ریاست استاندار در نوشهر برگزار شد، افزود : با بهره برداری از قطعه ۲ آزاد راه شمال سفر ها از پایتخت به مازندران به دلیل کاهش زمان ۱.۵ ساعته ، افزایش خواهد یافت به همین خاطر باید قبل از افتتاح این قطعه و برای برون رفت از مشکلات منطقه هر چه زودتر نسبت به تامین زیر ساخت ها برنامه ریزی شود.

قطعه ۲ آزاد راه تهران شمال به طول تقریبی ۲۲ کیلومتر از شهرستانک تا پل زنگول در حال ساخت است و قرار است بهار سال آینده زیر بار ترافیک برود. قطعه یک آزاد راه تهران شمال هم از انتهای منطقه یک تهران تا شهرستانک در اسفند ماه سال گذشته با حضور رئیس جمهوری افتتاح شده بود.

این نماینده مجلس در باره زیرساخت های مورد نیاز که پیش نیاز افتتاح قطعه ۲ آزاد راه تهران - شمال محسوب می شود ، توضیح نداد.

وی همچنین به مشکلات بخش کشاورزی غرب مازندران اشاره کرد و گفت : هنوز تعریف خاصی از این منطقه نشده که کشاورزی یا قطب گردشگری است . فعالیت در هر بخشی نیاز به طرح مدون و افق روشن چندین ساله دارد که می توان با آمایش سرزمینی حدود ۹۰ درصد از مشکلات این بخش ها را برطرف کرد.

محسنی بندپی  اظهار داشت : به خاطر نبود برنامه برای کشاورزی منطقه در گذشته ، امروز بخش زیادی از اراضی مازندران مانند گوشت قربانی قطعه قطعه شده و یکی پس از دیگری به شکل غیر مجاز یا به بهانه های دیگر تغییر کاربری می یابد و کشاورز هم دیگر زمینی در اختیار ندارد . 

وی افزود : بر اساس گزارش شرکت توزیع نیروی برق غرب مازندران ، حدود ۵۱ درصد از ۶۳۰ هزار مشترک این شرکت را افراد دارای سکونت غیر دائم تشکیل می دهند که نشانگر حضور جمعیت غیربومی زیادی در این منطقه است و این جمعیت در نیمه نخست سال از این منطقه در بخش های مختلف خدمات دریافت می کنند ، در حالی که اعتبارات تخصیصی بر اساس شاخص جمعیت بومی صورت می گیرد.

این نماینده مجلس از آنچه که کندی روند اجرای طرح  های تعریض جاده چالوس - مرزن آباد در مسیر جاده کندوان ، طرح ملی آبرسانی مرزن آباد به شهرهای نوشهر، چالوس ، هچیرود ، مرزن آباد و ۱۲۹ روستای این مناطق ، گازرسانی به بخش کجور ، رفع نقاط حادثه خیز جاده های ارتباطی و فرعی مناطق روستایی گله کرد و خواستار اختصاص کادر درمانی متخصص و تخصیص اعتبارات لازم برای ساخت مرکز درمانی آنژیو گرافی شهرستان چالوس شد.

مدیرکل بنادر و دریانوردی مازندران هم در این نشست گفت که احداث راه دسترسی بندر به کمربندی به خاطر پیچیدگی ها و مسائل فنی نیاز به ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار دارد.

محمدتقی انزانپور افزود : در صورت تخصیص این اعتبار ، ظرف  مدت سه سال با تملک زمین اشخاص در مسیر تکمیل خواهد شد.

وی اظهار داشت : امروز در مسیر اجرای این طرح خیلی از املاک متعلق به اشخاص دیده می شود که فاقد سند مالکیت هستند و بندر برای مستند سازی هزینه ناگزیر است که برای این املاک که بخشی هم متعلق به بنیاد علوی است هزینه کند چرا مالکان از قشر بی بضاعت هستند.