به گزارش ایرنا، محسن فتحی عصر شنبه در دیدار با برخی دانشجویان دانشگاههای کردستان به مناسبت ۱۶ آذر روز دانشجو اظهار داشت: دانشجویان نسبت به توسعه استان حساسیت داشته و در این راه از هیچ تلاشی دریغ نکنند.
وی نقش دانشجویان را در توسعه علمی و بخشهای مختلف استان و کشور بسیار مهم ارزیابی کرد و افزود: جنبش دانشجویی برای تحقق اهداف خود نیازمند پویایی و تحرک بیشتر است.
عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بومی گزینی جفا در حق نخبگان کردستانی است، اضافه کرد: دانشجویان با حضور در شرکتهای دانشبنیان بهترین بستر را برای کمک به توسعه ایجاد میکنند.
۱۶ آذر به روز دانشجو نامگذاری شده است، این روز به یاد سه دانشجو که هنگام اعتراض به دیدار رسمی ریچارد نیکسون معاون رییس جمهور وقت ایالات متحده آمریکا و همچنین از سرگیری روابط ایران با بریتانیا، در ۱۶ آذر ۱۳۳۲ (حدود چهار ماه پس از کودتای ۲۸ مرداد همان سال) در دانشگاه تهران به شهادت رسیدند، گرامی داشته میشود.
توسعه زیرساختهای مخابراتی کردستان با سرعت دنبال شود
نماینده مردم سنندج، کامیاران و دیواندره در مجلس شورای اسلامی امروز همچنین در دیدار شورای مدیران وزارت ارتباطات در کردستان خواستار تسریع در توسعه زیرساختهای مخابراتی استان شد و گفت: مدیران و دستگاههای مختلف باید هماهنگی لازم را برای ارائه خدمت بهتر به مردم بویژه در توسعه ارتباطات داشته باشند.
فتحی با اشاره به برنامه ششم توسعه برای دسترسی مردم روستاهای بالای ۲۰ خانوار به اینترنت، اظهار داشت: امروزه با توجه به شرایط موجود، نیاز بیش از پیش به اینترنت و دسترسی به ارتباطات دیجیتال احساس میشود.
وی با بیان اینکه اعمال تحریم های ظالمانه بر ضد ملت ایران در چند سال اخیر مانع واردات تجهیزات مخابراتی شده است، افزود: کردستان جوانان مستعدی در حوزه فناوری اطلاعات دارد و لازم است با تسهیلگری زمینه رشد و حمایت از آنان در قالب شرکتهای دانش بنیان فراهم شود.
نماینده مردم شهرستانهای سنندج، کامیاران و دیواندره در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در سال های گذشته کردستان در این حوزه دچار عقب ماندگی بسیاری شده است، اضافه کرد: عدالت در تقسیم امکانات و توسعه همسان در کشور از راهبردهای حاکمیت است.
فتحی با تاکید بر اینکه نباید اجازه داد عدم هماهنگی دستگاه های اجرایی مانع توسعه کردستان شود، گفت: وزیر ارتباطات بر حمایت همه جانبه از توسعه زیرساخت های ارتباطی کردستان قول مساعد داد و امیدواریم در سطح استان نیز با همگرایی مضاعف این ظرفیت به خوبی استفاده شود.
وی به فرآیند ثبت جهانی هورامان و نقش پر رنگ آن در توسعه منطقه اشاره کرد و یادآور شد: دسترسی به اینترنت یکی از موارد مهم برای حضور گردشگران در منطقه هورامان بوده و ضروری است با نگاه ویژهای در دستور کار قرار گیرد.
نماینده مردم سنندج، کامیاران و دیواندره در مجلس شورای اسلامی همچنین بر لزوم بازنگری در قوانین سایتهای مخابراتی، افزایش اعتبارات دستگاههای مرتبط و حمایت از استارتاپ های فناوری اطلاعات تاکید کرد و افزود: مجلس با تمام توان از توسعه این حوزه حمایت میکند.
استان کردستان با یک میلیون و ۶۰۳ هزار نفر جمعیت، یک هزار و ۶۹۷ روستای دارای سکنه است.