بندرعباس- ایرنا- عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی و پیشکسوت قصه گویی خطاب به مربیان حوزه کودک و نوجوان هرمزگان گفت: با کمک کتاب خوانی و قصه می توان مهارت های اجتماعی مورد نیاز کودکان و نوجوانان آموخت.

فرشته مجیب شنبه شب در نشست مجازی انجمن قصه گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان با عنوان "ازخواندن تا پرواز با قصّه" افزود: با این شیوه کتاب خوانی و قصه گویی می توان دوست داشتن، عشق ورزیدن، احترام گذاشتن و  تشخیص خوب از بد را به کودکان و نوجوانان آموخت.
وی با طرح این ۲ پرسش که؛ "چگونه بخوانیم تا بتوانیم قصه بگوئیم؟چگونه قصه بسازیم و ارتباط برقرارکنیم؟"، یکی از شیوه های علاقه مند کردن مخاطبان کودک و نوجوان به کتاب را قصه بازی با کتاب عنوان کرد.
این مدرس و پژوهشگر قصه گویی ادامه داد: کتاب ها بر اساس سن، علاقه و نیاز مخاطبان انتخاب می شوند و مربیان سعی کنند در این زمینه از علاقه بچه ها آگاه باشند.
مجیب در بیان انواع خواندن عنوان کرد: تو بخوان من لذت می برم، ریتم خوانی، کرخوانی، پاپ کورن ریدینگ(خواندن های پرشی)، یارخوانی، بلندخوانی، ساکت خوانی از جمله شیوه های خوانش متن است.

دکتر فرشته مجیب، عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی افزون بر ۳۵ سال در زمینه قصه و قصه‌گویی مهارت دارد و صاحب تالیف در این زمینه است.
در این نشست مجازی که ویژه مربیان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و کتابداران اداره امور کتابخانه های استان برگزار شد،الهام اشرافی جاسکی، نماینده انجمن قصه گویی هرمزگان بیان داشت: این نشست بانگاه به شعار «خوب زندگی کردن تمرین می خواهد » و «آینده ساختنی است»، سعی در عمق بخشی به دانش کتابخوانی و قصه گویی مخاطبان در مواجهه با کودکان و نوجوانان برگزار شد.