علی شهریارپور روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تاکید کرد: یکی از مهمترین اولویتها در جهتگیریهای بودجه چهارمحال و بختیاری در سال آینده، اختصاص اعتبار برای تکمیل و بهرهبرداری از ۷۳۱ طرح و پروژه در استان بهشمار میرود.
وی با اشاره به لزوم بهرهگیری از مشارکت عمومی و خصوصی در تکمیل و بهرهبرداری از طرحهای نیمهتمام چهارمحال و بختیاری افزود: در این راستا تاکنون ۳۲۷ پروژه به بخش خصوصی واگذار شده است.
شهریارپور تصریح کرد: همچنین ۵۲ پروژه جدید واجد شرایط واگذاری به بخش خصوصی در استان شناسایی و پیگیریهای لازم برای عملیاتی شدن این مهم انجام شده است.
وی یادآور شد: توجه ویژه به رشد تولید و ایجاد اشتغال از طریق اولویت به تامین مالی طرحها و پروژههای جهش تولید و اقتصاد مقاومتی، توجه به اسناد بالادستی مانند سند آمایش سرزمینی، برنامه توسعه شهرستانها و سند توسعه روستایی در توزیع اعتبارات بین فصول و شهرستانها (ایجاد ارتباط هدفمند و اثربخش بین برنامههای توسعه استان و بودجههای سنواتی) در جهتگیریهای بودجه استان در سال ۱۴۰۰ مورد توجه قرار میگیرد.
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: اولویت به ظرفیتها و پتانسیلهای استان در زمینه حمل و نقل و ارتباطات، آب، زیرساختهای گردشگری، صنعتی، معدنی و کشاورزی، توجه به فصل بهداشت، درمان و سلامت با هدف مقابله و کنترل ویروس کرونا، تسریع در تکمیل و بهرهبرداری از طرحهای آموزشی، فرهنگی، مذهبی و ورزشی با رویکرد حفظ منابعطبیعی و بهبود محیط زیست، ایجاد زیرساختهای لازم برای اجرای بودجهریزی مبتنی بر عملکرد در دستگاههای اجرایی از مهمترین اولویتهای دیگر در جهتگیریهای بودجه این استان در سال آینده خواهد بود.
وی گفت: پیگیری جذب اعتبار از محل ردیفهای متفرقه و منابع متمرکز قانون است و تامین منابع برای افزایش حقوق کارکنان و پرداخت مطالبات بازنشستگان در جهتگیریهای بودجه چهارمحال و بختیاری در سال ۱۴۰۰ اولویت دارد.
شهریارپور تاکید کرد: در سالهای ۱۳۹۷ و ۱۳۹۸ هیچ بودجهای از ردیفها و منابع مختلف اعتباری چهارمحال و بختیاری در سطح ملی و استانی برگشت داده نشد و همگی منابع بودجهای این استان بهموقع جذب و هزینه شد.
وی افزود: در سالجاری ۶۸ میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال مطالبات مربوط به بازنشستگان سال ۱۳۹۷ و قبل از آن و ۱۴۰ میلیارد ریال مطالبات مختص بازنشستگان سال ۱۳۹۸ در استان پرداخت شد.
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری، نرخ بیکاری استان در پایان سال ۱۳۹۸ را برابر ۱۵.۳ درصد اعلام و تصریح کرد: این نرخ در تابستان سالجاری به ۱۶.۳ درصد رسید.
وی یادآور شد: البته مبنای محاسباتی آمار بیکاری و اشتغال همان نرخهای سالانه است و نرخهای فصلی مبنا نیست.
شهریارپور اظهار داشت: براساس برنامهریزیهای صورت گرفته در سند اشتغال و بیکاری استان، نرخ بیکاری این استان در پایان سال آینده تک رقمی و کمتر از ۱۰ درصد هدفگذاری شده است.
وی گفت: در تدوین تمامی برنامهها و اسناد توسعهای چهارمحال و بختیاری از توان استادان و نخبگان دانشگاهی، متخصصان اداری، افراد علمی، پژوهشگران و اعضای سازمانهای مردمنهاد (سمنها) بهرهگیری شده است.
شهریارپور تاکید کرد: هماکنون اسناد توسعهای تمامی شهرستانهای چهارمحال و بختیاری در حال اجرا است و این اسناد در توزیع اعتبارات بهعنوان مبنا قرار میگیرد.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری در اعتبارات لایحه بودجه ۱۴۰۰ رتبه ۲۳ را در بین استانهای کشور به خود اختصاص داده است.
جمع اعتبارات هزینهای و تملک داراییهای سرمایهای استان در لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ برابر ۱۹ هزار و ۳۰۷ میلیارد و ۴۳۱ میلیون ریال پیشبینی شده است و نسبت به سال گذشته که ۱۳ هزار و ۶۴۰ میلیارد و ۳۴۲ میلیون ریال بود، ۴۱.۵ درصد افزایش دارد.
سهم نسبی اعتبارات چهارمحال و بختیاری از مجموع اعتبارات استانهای کشور در لایحه بودجه ۱۴۰۰ برابر ۱.۹ درصد است.
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۴
شهرکرد- ایرنا- رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به جهتگیریهای بودجه استان در سال ۱۴۰۰ گفت: برای تکمیل و بهرهبرداری از طرحهای نیمهتمام این استان به ۵۰ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است.