سیدعباس نقیب روز یکشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در این طرح، مالکان در دریافت پروانه از تسهیلات شهرسازی برخوردار می شوند، صدور پروانه بر مبنای قبل از عقب نشینی است و علاوه بر آن دریافت نشدن حق مشرفیت برای عقب نشینی بیش از ۲۰ درصد، افزایش سطح اشغال با موافقت کمیسیون ماده ۵ و امکان خرید پارکینگ تجاری در صورت وجود عقب نشینی و دیگر تسهیلات متناسب با نوع و میزان عقب نشینی از جمله تسهیلات شهرسازی است.
وی افزود: توافقاتی که با مالکان انجام و منجر به آزاد سازی می شود در روز یکشنبه ها اجرای می شود و تاکنون بازگشای در بولوار آیت الله موسوی بجنورد، معبر شترخانه، راستگرد چهارراه خوشی در ضلع شمال غربی انجام شده است.
شهردار منطقه ۲ بجنورد خاطرنشان کرد: امروز هم بازگشایی راستگرد خیابان جمهوری به خیابان فردوسی انجام و آزاد سازی شد.
وی درباره مشکلات بازگشایی ها در شهر بجنورد گفت: برخی محدودیت های شهرسازی در مرکز استان هست که ممکن است مالکان را به همکاری در بازگشایی بی رغبت کند، در بجنورد تعداد سقف مجاز، محدود است و این امر سبب می شود توجیه اقصادی برای ساخت و ساز را تحت شعاع قرار دهد.
وی گفت: محدودیت برای بلندمرتبه سازی، سبب می شود تا نتوان ضرر و زیان را جبران کرد و از این رو بعضاً بازگشایی ها با مقاومت مالکان روبه رو می شود.
نقیب افزود: طرح یکشنبه های بازگشایی در تلاش است تا شاخص های شهری، رفاه و آسایش شهروندی ارتقا یافته و رشد متوازن شهری محقق شود.
شهردار منطقه ۲ بجنورد افزود: در این طرح، بازگشایی املاکی که بیشترین مشکل ترافیکی را دارد با توافق با مالک، زیر پوشش قرار می گیرد.
شهر بجنورد مرکز خراسان شمالی ۲۲۰ هزار نفر جمعیت دارد.