حسین مالکی روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: با اتصال سامانه سروا (سامانه راهداری و حمل و نقل جادهای) به سامانه سلامت مرکز بهداشت استان، با استعلام شماره ملی مسافران، افرادی که بیماری آنها در مرکز بهداشت ثبت شده باشد و دوران قرنطینه خود را سپری نکرده باشند، در ناوگان استان پذیرش نمیشوند.
وی ادامه داد: با استفاده از این روش تعدادی مسافر از روز دوشنبه سوم آذرماه که این سامانه راهاندازی شده است به خانه برگشت داده شدهاند و تنها مسافرانی که از سلامتی آن اطمینان حاصل میشود میتوانند از وسایل حمل و نقل برون شهری استفاده کنند.
مالکی تصریح کرد: با این وجود هنوز مسافرانی هستند که بیعلامت هستند و اسامی آنها در سامانه مرکز بهداشت ثبت نشده است، که به نظر میرسد این افراد باید با توجه به حفظ سلامتی دیگران و جلوگیری از شیوع کرونا، خودشان داوطلبانه از سفر با وسایل حمل و نقل عمومی خودداری کنند.
مدیرکل حمل و نقل ادارهکل راهداری و حمل و نقل جادهای چهارمحال و بختیاری در ادامه با اشاره به رعایت ۵۰ درصد ظرفیت پذیرش مسافر در وسایل حمل و نقل درون شهری، اظهار داشت: بسیاری از شرکتها و اتوبوسهای مسافری این مصوبه را در استان رعایت میکنند و چالش خاصی در این خصوص وجود ندارد.
مالکی با اشاره به کاهش ۷۰ درصدی مسافر در ناوگان حمل و نقل برون شهری استان طی ماههای اخیر، افزود: این در حالی است که در حوزه حمل بار افزایش یا کاهش را شاهد نبوده و روال عادی برقرار است.
به گزارش ایرنا، ناوگان باری چهارمحال و بختیاری ۱۶ هزار و ۵۰۰ راننده با ۷ هزار و ۵۰۰ خودرو و ناوگان مسافری این استان ۲ هزار و ۲۰۰ دستگاه خودرو دارد.
چهارمحال و بختیاری با در اختیار داشتن ۲.۱ درصد ناوگان کشور، در مسیر ترانزینی فلات مرکزی به جنوب کشور در مسیر ارتباطی ۲ استان بزرگ اصفهان و خوزستان قرار دارد.
چهارمحال و بختیاری دارای ۱۰ شهرستان با ۹۷۹ هزار نفر جمعیت است.
ویروس کرونا که منجر به بیماری نوپدید کووید ۱۹ شده است، بسیاری از کشورهای جهان درگیر کرده است و سازمان بهداشت جهانی را برآن داشته تا وضعیت فوقالعاده اعلام کند.
استفاده همگانی از ماسک، رعایت فاصله ۲ متری از یکدیگر، شستوشوی دستها با آب و صابون، رعایت بهداشت فردی، خودداری از دست دادنهای مکرر و منع سفر و حضور در اجتماعات از جمله نکاتی است که پزشکان متخصص برای پیشگیری از شیوع این ویروس توصیه میکنند.