سید احمد زرهانی در گفت و گو با خبرنگار معارف ایرنا اظهار داشت: مبلغ بودجه سال ۱۴۰۰ بعد از تصویب قانون در مجلس شورای اسلامی و ابلاغ توسط دولت تعیین میشود. البته ستاد اقامه نماز درخواست افزایش این بودجه را داده است ولی باید منتظر باشیم. بودجه ستاد اقامه نماز ازطریق دولت و کمکهای دفتر رهبر معظم انقلاب و همچنین خیران، نهادها و دستگاههای اجرایی تأمین میشود.
وی افزود: در جلسهای که حجت الاسلام محسن قرائتی رئیس ستاد اقامه نماز و معاونان این ستاد با اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی داشتند، توافق شد تا سرانه فرهنگی برای بودجه سال ۱۴۰۰ تعیین شود و این بودجه در جهت ترویج معارف نماز، فرهنگ مهدویت و تفسیر قرآن میدان عمل فراختری ایجاد شود و اگر این تصمیم و اقدام تحقق پذیرد فضای معنوی جامعه بهبود مییابد.
زرهانی ادامه داد: باتوجه به اینکه ستاد اقامه نماز کار فرهنگی و اجتماعی تبلیغی میکند و با نسل جوان، مدارس، دانشگاهها و عموم مردم سروکار دارد، هرچه بیشتر منابع مالی دریافت کند، به اهداف و برنامههای آموزشی، تربیتی، فرهنگی و اجتماعی بهتر میپردازد.
وی افزود: نماز سد محکمی در برابر تهاجم فرهنگی است و خوشبختانه همکاری استانداریها، سازمان برنامه و بودجه و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با ستاد اقامه نماز در تأمین منابع و تقویت برنامهها خوب است.
قائم مقام ستاد اقامه نماز اضافه کرد: یکی از کارهای این ستاد کمک به نهضت مسجدسازی در مناطق محروم است و ستاد اقامه نماز تلاش میکند بار این کار را بر روی دوش دولت نیاندازد بلکه از قدرت مالی ملت و نهادها استفاده کند.
وی ادامه داد: حوزه خدمات جهادی سپاه و خیران پا به پای ستاد اقامه نماز در صحنه حاضرند و بی دریغ کمک میکنند. سرانه مسجد در ایران حتی در تهران نسبت به جهان اسلام کم است لذا باید بخشی از توان ملی را به ساخت مساجد اختصاص دهیم.
زرهانی افزود: با کمک وزارت کشور در حال نوسازی شورای اقامه نماز استانها با مشارکت استانداران، فرمانداران، نمایندگان ولی فقیه، ائمه جمعه و مدیران اجرایی هستیم. یکی از محورهای تحول، توجه به جانمایی برای احداث مساجد در طرح آمایش سرزمین است، به نحوی که در مناطق جدید فضای عبادی تأمین شود. تحقق این هدف نقش مؤثری در ارتقا سلامت فرهنگی و اعتقادی جامعه دارد.
وی اضافه کرد: از پیامهای رهبر معظم انقلاب اسلامی به اجلاس سراسری نماز در سه دهه گذشته روشن میشود که همه باهم باید دست به دست هم بدهند و نماز و معارف حیات بخش آنرا گسترش و ارتقا بخشند.
به گزارش ایرنا، حسینعلی امیری معاون پارلمانی رئیسجمهوری روز چهارشنبه لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ کل کشور با سقف ۲,۴۰۰ هزار میلیارد تومان را تقدیم مجلس شورای اسلامی کرد و گفت: توجه به اصلاحات ساختاری، معیشت، سلامت، حمایت از تولید و اشتغال، توسعه صادرات غیرنفتی و تاکید بر حوزههای دانشبنیان از نکات برجسته بودجه ۱۴۰۰ است.