تهران- ایرنا- رییس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت گفت: با وجود برگزاری مجازی بیست و پنجمین دوره جشنواره قرآنی هدهد، حدود ۷۴ هزار نفر رشته ثبت نام خود را در این دوره نهایی کردند.

به گزارش روز یکشنبه معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، روح‌الله محمد علی‌نژاد عمران اظهار داشت: اختتامه بیست و پنجمین جشنواره قرآنی هدهد روز دوم دی‌ماه ۹۹ برگزار می شود.  

وی افزود: دانشگاه‌ها تلاش بسیار خوبی نسبت به برنامه‌های هفته قرآن و دانشگاه داشتند. طرح تدبر و آشنایی با مفاهیم قرآن به همین مناسبت برگزار شد. مرحله نخست این طرح به صورت پایلوت در ۹ دانشگاه در آبان و آذر ماه سال ۱۳۹۸ برگزار و مرحله دوم در بهمن گذشته اجرا شد، اکنون گروه دوم از دانشگاه‌های علوم پزشکی برای برگزاری این طرح، تحت پوشش قرار گرفته‌اند با این تفاوت که این دوره به صورت وبیناری در حال برگزاری است.

رییس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت تصریح کرد: اگر در دانشگاه‌های علوم پزشکی حداقل ۴۰ شرکت‌کننده دانشجو متقاضی برگزاری دوره طرح تدبر و آشنایی با قرآن باشند، این آمادگی وجود دارد که مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت این دوره را ویژه این دانشگاه‌ها برگزار کند.

علی‌نژاد عمران به برگزاری مرحله کشوری بخش معارفی جشنواره قرآن و عترت در دور بیست و پنجم اشاره کرد و افزود: این روزها جشنواره قرآنی هدهد برگزاری مرحله کشوری آزمون بخش معارفی را پشت سر می‌گذارد، باوجود مجازی شدن برگزاری بیست و پنجمین دوره از جشنواره قرآنی هدهد، حدود ۷۴ هزار نفر رشته شرکت کننده، ثبت نام خود را در این دوره نهایی کرده‌اند.

وی به میزبانی جشنواره ملی قرآن از سوی وزارت بهداشت اشاره کرد و گفت: این جشنواره محل رقابت برگزیدگان قرآنی دستگاه‌های مختلف است که در حال انجام برنامه‌ریزی هستیم. در دو حوزه کانون‌های قرآن و عترت و کانون‌های مذهبی در تعامل و تفاهم با اداره کل فرهنگی به دنبال ایجاد استقلال بیشتر مراکز قرآن و عترت وزارت بهداشت در این حوزه هستیم تا تقویت فعالیت‌های کانونی را فراهم سازیم.

به گزارش ایرنا،  آزمون بخش معارفی بیست‌وپنجمین جشنواره قرآن و عترت، ۲۲ مهرماه و به صورت مجازی در سراسر کشور برگزار شد که بسته به شرایط هر دانشگاه، امکان برگزاری آزمون به صورت مجازی و حضوری با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی وجود داشت.

این آزمون در ۱۰ رشته بخش معارفی از جمله آشنایی با احادیث اهل بیت (ع)، آشنایی با مفاهیم نهج البلاغه، آشنایی با مفاهیم صحیفه سجادیه، آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن کریم، آشنایی با سیره معصومین (ع)، حفظ موضوعی قرآن کریم، احکام، پرسمان معارفی، سبک زندگی قرآنی و نماز برگزار شد.

رتبه‌بندی کانون‌های قرآن و عترت، کانون‌های مذهبی و نشریات قرآنی در دست اقدام

این مقام مسوول در وزارت بهداشت از رتبه‌بندی کانون‌های قرآن و عترت، کانون‌های مذهبی و نشریات قرآنی دانشگاه‌های علوم پزشکی خبر داد و افزود: با انجام این رتبه‌بندی سهم حوزه نشریات قرآنی در جشنواره‌هایی مانند تیتر پررنگ‌تر دیده می شود.

علی‌نژاد عمران همچنین از فعال شدن دبیرخانه شهدای نظام سلامت با محوریت شهدای قرآنی نظام سلامت در مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت خبر داد.