ارومیه- ایرنا- هیات داوران بخش قصه‌گویی سومین جشنواره ملی شمس و مولانا با اعلام محورهای این رویداد فرهنگی، فراخوان سراسری ان را اعلام کردند.

مدیرتولیت شمس تبریزی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به موضوع محوری این جشنواره ملی گفت: موضوع محوری این بخش ، "قصه‌های شمس و مولانا" با توجه به قصه‌های نقل شده در کتاب "مقالات شمس تبریزی"، "مثنوی معنوی مولوی" و کتاب "دیوان کبیر مولانا " است.

رضا جعفرپور افزود: شرکت‌کنندگان باید اعم از زنان و مردان بباید ۱۸ سال به بالا بوده و پوشش مناسب با محتوای قصه و منطبق با شئونات اسلامی داشته باشند.

وی ادامه داد: علاقه‌مندان جهت ثبت‌نام و ارسال آثار قصه‌گویی ابتدا باید فرم متقاضی را در بخش ثبت نام سایت به آدرس اینترنتی www.jashnvareh-shams.com  را پر کنند.

مدیرتولیت شمس تبریزی خوی، به ۲ مرحله‌ای و روال دوگانه در انتخاب آثار برتر در این جشنواره اشاره کرد و گفت: دبیرخانه جشنواره پس از داوری آثار و بر اساس امتیاز داوران سه اثر برتر را اعلام می‌کنند که به منظور ارج نهادن به نظرات مردمی، علاوه بر سه اثر برتر، سه اثر دیگر که دارای امتیاز بیشتر هستند، ترجمه انگلیسی شده و به صورت زیرنویس در  ذیل فیلم‌های ارسالی در بستر فضای مجازی برای عموم مردم و علاقه‌مندان پخش می‌شود.

وی ادامه داد: از میان ۶ اثر یک اثر نیز با نظرسنجی مردم به عنوان اثر برتر «مردمی» انتخاب خواهد شد که این اثر، موفق به دریافت سپاس‌نامه و سردیس مطلای شمس تبریزی به عنوان جایزه ملی شمس خواهد شد.

جعفرپور به شاخص‌های ارزیابی آثار ارسالی نیز اشاره کرده و اظهار داشت: انتخاب قصه مناسب در راستای محور جشنواره، توانایی به کارگیری فنون قصه‌گویی، خلاقیت و نوآوری و توجه به اثرگذاری فرهنگی و نیاز مخاطب از جمله آنها هستند.

وی آخرین مهلت ارسال آثار را دهم دی‌ماه سال جاری اعلام کرد و افزود: مرحله اولیه داوری تا روز بیستم دی ماه بوده و مرحله نظرسنجی مردمی نیز تا تاریخ پنجم اسفندماه است که نتایج نهایی همزمان با ولادت امام علی(ع) در روز هفتم اسفندماه امسال اعلام می‌شود.

وی بیان کرد: با توجه به شرایط کرونایی حاکم بر کشور آثار رسیده به دبیرخانه جشنواره به صورت غیرحضوری و به صورت انفرادی توسط داوران بررسی خواهد شد.

افرادی که قصد شرکت در این جشنواره را دارند همچنین از آثار تولیدی خود فیلم گرفته و آن را به دبیرخانه این جشنواره به آدرس خوی، خیابان صمدزاده - ساختمان شهرداری قدیم - محل دفتر تولیت شمس تبریزی ارسال کنند.

به گزارش ایرنا، با توجه به وجود اسناد متقن علمی اثبات شده، بارگاه شمس تبریزی در خوی واقع شده است؛ همه‌ساله در بزرگداشت این شخصیت عرفانی کشور کنگره‌های داخلی و خارجی متعددی  برگزار می‌شود.