مشهد- ایرنا- رییس اتحادیه تجهیزات پزشکی مشهد گفت: هیچگونه کمبود از بابت تولید ماسک و محلولهای ضدعفونی مورد نیاز شهروندان و مراکز درمانی در مشهد و خراسان رضوی وجود ندارد زیرا حجم آن مازاد بر نیاز است لذا از این استان به دیگر مناطق کشور هم ارسال می‌شود.

مرتضی مقدم روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: در راستای تولید محلول ضد عفونی با پایه الکل اتیلیک ۷۰ و ۸۳ درصد اکنون چندین کارخانه با مجوز وزارت بهداشت در مشهد فعال هستند.
وی ادامه داد: طبق بررسی‌های انجام شده یک خانواده چهار نفره بطور متوسط چهار لیتر محلول ضد عفونی در ماه برای امور ضد عفونی در دوران کرونا مصرف می‌کند.
رییس اتحادیه تجهیزات پزشکی مشهد از تولید روزانه حدود ۱۰ هزار لیتر محلول ضد عفونی در مشهد خبر داد و گفت: این محلول های ضد عفونی بیشتر در مراکز درمانی و کلینیک‌ها به مصرف می‌رسد.
مقدم افزود: در بخش تولید ماسک اکنون ۳۸ واحد تولیدی مجوز دار و ۱۰۰ واحد تولیدی دیگر در خراسان رضوی ماسک سه لایه را تولید کرده و با قیمت مصوب به فروش می‌رسانند و قیمت پایه ماسک برای مصرف کننده ۱۰ هزار ریال است.
وی اضافه کرد: در حال حاضر در بخش دستکش جراحی با کمبودهایی مواجه هستیم اما در خصوص دستکش‌های پلاستیکی که با قیمت ارزان برای مصارف خانگی استفاده می‌شود، هیچ کمبودی نیست.
رییس اتحادیه تجهیزات پزشکی مشهد با بیان این که مصرف اکسیژن هم برای بیماران کرونایی در بخش خانگی و بیمارستانی افزایش یافته است گفت: تمهیداتی برای فعالیت شرکت‌های اکسیژن ساز و تهیه ۲ هزار کپسول اکسیژن ۱۰ لیتری برای مصارف خانگی در مشهد فراهم شده است.
مقدم افزود: دستگاه "ونتیلاتور" یکی از ضرورتها برای کمک به تنفس بیماران بدحال کرونایی در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستانهاست که اکنون تولید آن در مشهد و کشور متناسب با نیاز نیست و باید از خارج کشور تأمین شود.
وی ادامه داد: اتحادیه تجهیزات پزشکی مشهد در هشت بخش شامل پزشکی، آزمایشگاه، دندانپزشکی، ارتوپدی، قلب و عروق، آرتز و پروتز، لنزهای چشمی و طبی ورزشی فعالیت دارد.

بر اساس آخرین آمار رسمی تاکنون یک میلیون و ۴۰ هزار و۵۴۷ نفر در ایران به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند. بیماری کووید ۱۹ تاکنون جان ۵۰ هزار و ۳۱۰ نفر را در کشورمان گرفته است. همچنین تاکنون ۷۳۰ هزار و ۷۹۸ نفر از مبتلایان به ویروس کرونا در ایران بهبود یافته‌اند.

"پاندمی کرونا" تاکنون در سطح جهان ۶۶ میلیون و ۹۵۹ هزار و ۵۱ نفر را بیمار کرده و جان یک میلیون و ۵۳۶ هزار و ۴۸۲ نفر را در ۲۳۰ کشور گرفته است. ۴۶ میلیون و ۳۴۲ هزار و ۹۱۶ نفر از افراد مبتلا به ویروس کرونا در سطح جهان، تاکنون درمان شده‌اند.

در این میان آمریکا با ۱۴ میلیون و۹۸۳ هزار و ۴۲۵ بیمار کووید ۱۹ و ۲۸۷ هزار و ۸۲۵ قربانی ویروس کرونا، بیشترین آمار ابتلا و تلفات ناشی از پاندمی کرونا را در جهان به خود اختصاص داده است. پس از آمریکا کشورهای هند، برزیل و روسیه بیشترین شمار افراد مبتلا به ویروس کرونا را دارند. 

بر اساس آخرین آمارهای رسمی، ایران در جدول مبتلایان و جانباختگان پاندمی کرونا جایگاه چهاردهم را در میان کشورهای جهان دارد.