مهناز همتی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از سال ۹۸ تاکنون این استان موفق به صدور ۲ پروانه کاربرد نشان حد مجاز آلایندهها و پنج پروانه صدور در دست اقدام در محصولات صیفی (سیبزمینی، خیار، گوجه فرنگی، توتفرنگی و پیاز) شده و این از استقبال پر رنگ مزرعه داران ایلامی برای تولید و عرضه محصولات ارگانیک حکایت دارد.
وی یادآور شد: صدور این نشان در راستای کاهش استفاده از سموم و آلایندههای مورد مصرف در تولید محصولات کشاورزی به میزان استاندارد و به منظور افزایش کیفیت و سلامت محصولات است.
مدیرکل استاندارد ایلام تاکید کرد: با توجه به نمونهبرداریها و آزمایشهای انجام شده بر روی این محصولات و تأیید کیفیت آنها علاوه بر اینکه در داخل کشور فروش قابل توجهی دارند به کشورهای همسایه نیز صادر میشوند.
۲۲۳ واحد تولیدی زیر پوشش اداره استاندارد در استان ایلام وجود دارد که ۱۲۳ واحد آن فعال و ۱۱۰ فعال راکد و غیر فعال است.