سعید عمرانی روز دوشنبه در جلسه کارگروه نظارت بر اجرای پرونده های قاچاق کالا و ارز موضوع بند چ ماده ۱۱ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز که به صورت ویدیو کنفرانس برگزار شد، افزود: مسوولان در کنار جلوگیری از خروج احشام از مرز، به مشکلات دامداران استان هم نگاه ویژهای داشته باشند.
وی ادامه داد: آذربایجانغربی از نظر استراتژیکی وضعیت بسیار خاص و ویژه ای دارد که این شرایط خاص و نوار مرزی طولانی این استان با چندین کشور و نیز فراوانی جرایم امنیتی و قاچاق در مرزهای این استان میطلبد که مسوولان آن در همه حوزهها فعالیتهای مضاعف و با برنامه را انجام دهند.
معاون دادستان کل کشور گفت: کار ما در دستگاه قضایی امانتداری است و باید در تصمیم گیریها مواظب هر گونه لغزش و انحراف باشیم.
عمرانی ادامه داد: اکنون قوه قضائیه در راه تحول گام نهاده است و این تحول کار جهادی میخواهد؛ به خصوص در امر قاچاق باید کار جهادی و انقلابی صورت گیرد که بهترین حمایت از تولید داخلی و بهترین راه حمایت از اقتصاد کشور است.
دادستان عمومی و انقلاب ارومیه نیز در این جلسه به عزم دستگاههای مرتبط در مبارزه با قاچاق اشاره کرد و گفت: قوه قضاییه در کنار دستگاههای انتظامی و امنیتی و تعزیرات حکومتی عزم خود را جزم کرده است که ریشه قاچاق در استان را بخشکاند و در این راه از هیچ تلاش و کوششی دریغ نخواهد کرد.
مصطفی حبیبی ادامه داد: قاچاق کالا نه تنها جرم است بلکه اقتصاد کشور را فلج می کند و تولید داخل را به تعطیلی میکشاند؛ در واقع مبارزه با پدیده قاچاق کالا نوعی حمایت از تولید داخل و رونق آن محسوب می شود.
وی بیان کرد: در هشت ماهه امسال حدود ۶۰ هزار راس احشام کشف و ضبط شده و سازمان اموال تملیکی و ستاد اجرایی امام خمینی (ره) از محل فروش این اموال حدود ۹۱ میلیارد تومان درآمد حاصله را به حساب دولت واریز کرده است.
وی افزود: همچنین در این مدت بیش از ۵۰ هزار بطری مشروبات الکلی، ٢ هزار و ۴٣٩ قبضه سلاح جنگی و شکاری کشف و ۹۵ نفر هم از مجرمان در این خصوص دستگیر و بازداشت شدهاند.
وی بیان کرد: برای برخی از آنها محکومیتهایی از پنج سال تا ۱۸ سال حبس صادر شده است.
به گزارش ایرنا این جلسه با تصویب مصوبات راهبردی در زمینه مبارزه با قاچاق کالا به کار خود خاتمه داد.