"مدوار اسم یک منطقه در شهربابک است که برگرفته از دو واژه مرد و وار و به معنای مردانه و شجاعانه می باشد که در گذشته به علت ایستادگی و شجاعتی که مردمان آن منطقه در برابر بیگانگان داشتند نام گذاری شده است"
به گزارش ایرنا، یک سال از پدید آمدن ویروس ناشناخته ای که بی رحمانه در پی گرفتن جان اهالی زمین است می گذرد. کرونایی که بلای ناگهانی جان است و بسیاری از فعالیت ها را مختل کرده.
با وجود همه خسارت های غیرقابل جبرانی که این ویروس منحوس به جای گذاشته است، هنوز هم برخی افراد آن را جدی نگرفته اند و با بی تفاوتی جان دیگران را به خطر می اندازند.
اما در این بین اشخاصی هستند که این روزها مقابله با کووید ۱۹ را جزو وظایف اجتماعی و مهم خود می دانند و از آنجا که شیوع کرونا با شرایط سخت اقتصادی توام شده است، درصدد انجام کار و ارائه خدمتی برای هم نوعان خود هستند.
راه اندازی پویش مدوار از جمله اقداماتی است که سعی دارد خدماتی را به طور رایگان به افراد نیازمند ارائه دهند.
جواد ریاحی که وکیل دادگستری و مدرس دانشگاه است و پویش ملی مدوار را ایجاد کرده در گفت و گو با خبرنار ایرنا، گفت: فکر راه اندازی این پویش از اتفاق ساده ای شروع شد.
وی ادامه داد: بنده در کرمان اطلاعیه ای را روی در ورودی یک نانوایی مشاهده کردم که روی آن نوشته شده بود در این ایام کرونا می توانید هر تعداد نان که نیاز دارید بردارید.
ریاحی افزود: بعد از دیدن آن با مسئول نانوایی که بانویی میانسال بود صحبت کردم که گفت در این روزها وضعیت معیشتی خیلی از مردم با مشکل مواجه شده است.
وی تصریح کرد: این دیدگاه خیلی روی من تاثیر گذاشت و با خودم فکر کردم وقتی یک نانوایی کوچک در این شرایط به فکر دیگران است، چرا ما که در رشته ای تخصص داریم کاری نکنیم.
ریاحی ادامه داد: بنابراین این فکر به ذهنم خطور کرد که چگونه می توانیم به افرادی که نیازمند هستند کمک کنیم، و این بود که متوجه شدیم برای رفع بسیاری از نیازمندی ها احتیاجی به مراجعه حضوری نیست و اگر بتوان پویشی را راه اندازی کنیم و متخصصانی در این پویش شرکت و به مردم کمک کنند قدم بزرگی برداشته می شود.
وی با اشاره به اینکه طی چند روز گذشته این پویش ایجاد شده است و هر کسی در هر زمینه ای که سررشته ای دارد بتواند خدمات رایگانی را به افراد نیازمند ارائه دهد، اظهار داشت: تا به امروز افراد بسیاری از جمله وکلا، پزشکان، پرستاران بخش کرونا و روانشناسان به این پویش پیوسته اند که تا زمان ریشه کنی کرونا خدماتی ارائه گردد.
ریاحی شیوه ارائه خدمت در این پویش را به طور معمول از طریق فضای مجازی عنوان و تاکید کرد: مطمئنا همیشه در عرضه خدمات بحث درآمد مطرح نیست و در زمان شیوع کرونا نیاز است که همه به هر طریقی کمک کنیم.
وی گفت: یک هفته ای که این پویش راه افتاده نه تنها در کرمان، بلکه در شهرهای بندرعباس، مشهد، یزد، سیستان و بلوچستان، بوشهر گسترش پیدا کرده است و ما با سیل مشتاقانی مواجه شده ایم که درخواست داشتند به این پویش بپیوندند و هر کس بر اساس تخصصی که دارد بنری برایش ساخته و ارسال می شود و در فضای مجازی نشان داده می شود تا مردمی که نیاز دارند بتوانند با مراجعه به آن فرد از تخصصش بهره مند شوند.
ریاحی به دلیل نامگذاری این پویش اشاره کرد و افزود: و از آنجا که پدر و مادرم اهل آن دیار بودند این اسم رای برای این پویش انتخاب کردم .
شهربابک در ۲۴۰ کیلومتری غرب کرمان واقع است.