به گزارش بامداد سه شنبه ایرنا از سی ان ان، دکتر "سلین گوندر" یکی از اعضای تیم انتقالی بایدن با اظهار نگرانی در مورد تعلل های صورت گرفته، افزود: ما نگران این مسئله هستیم، زیرا در طول همه گیری کرونا برنامه های دقیق از طرف دولت ترامپ برای آزمایش و اقدامات دیگر ندیده ایم.
وی ادامه داد: من فکر می کنم که رئیس جمهوری منتخب و معاون وی توزیع واکسن را به عنوان مرهمی برای ملت و متحد شدن در برابر ویروس کرونا می دانند.
سخنان گوندر در حالی بیان می شود که تیم انتقالی بایدن تا کنون چندین جلسه در مورد این موضوع با مقامات کنونی دولت ترامپ داشته اند.
خبرگزاری رویترز دوشنبه شب گزارش داد که دونالد ترامپ قرار است روز سه شنبه فرمانی مبنی بر آنکه واکسن کرونا باید ابتدا در اختیار شهروندان آمریکا قرار بگیرد، منتشر کرد.
در ادامه تلاش شرکت های داروسازی در جهان برای ساخت واکسن کرونا تا کنون دو شرکت فایزر و بایونتک پیشگامان تولید واکسن کووید۱۹ میزان کارآیی واکسن مشترک خود را ۹۵ درصد اعلام کردند. این میزان برای واکسن اسپوتنیک که در روسیه تولید شده، بیش از ۹۰ درصد اعلام شده است.
شرکت سینوفارم، یکی از بزرگترین شرکتهای داروسازی چین اعلام کرد به دنبال اخذ مجوزهای قانونی از مقامات دولتی این کشور برای عرضه واکسن کووید۱۹ ساخت این شرکت به بازار است.
شرکت مدرنا نیز اخیرا اعلام کرد به زودی درخواست تایید اضطراری واکسن خود را به دولت آمریکا و کشورهای اروپایی ارایه خواهد کرد. پیش از این شرکت مدرنا کارآیی واکسن mRNA-۱۲۷۳ را بر اساس تجزیه و تحلیل نتایج فاز سوم آزمایش های بالینی، ۹۴.۱ درصد اعلام کرده بود. اما بنابر اعلام شرکت کارآیی این واکسن در مورد عوارض شدید بیماری ۱۰۰ درصد است.