محمدعلی واقعی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: حتی در مناطقی که دسترسی به تلویزیون هم نیست درسنامههای آموزشی مناسب تعبیه شده است.
وی تصریح کرد: با توجه به تصاویر منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر حضور دانشآموزان روستایی بر روی کوه برای حضور در سامانه شاد، آموزش و پرورش برای این دانشآموزان هیچ الزامی در نظر نگرفته است.
وی گفت: شاد یک شبکه مکمل آموزشی در مناطق روستایی فاقد زیرساخت اینترنت است که ماهیت تمرینی برای تقویت و مکمل روند تحصیل دارد و هیچگونه الزامی برای حضور وجود ندارد.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی اظهار داشت: در مناطق روستایی که اینترنت نداریم و ابزار آموزشی مثل گوشی و تبلت نیست اصل بر شبکه تلویزیونی ایران است و شاد فقط حالت مکمل دارد.
وی یادآور شد: در این مناطق برای تقویت روند تحصیل دانشآموزان حتی در نقاط صفر مرزی درسنامه آموزشی تدوین و در اختیار مدیران مدارس قرار گرفته تا مشکلی در روند آموزشی دانشآموزان ایجاد نشود.
واقعی با بیان اینکه طبق قول مدیرکل ارتباطات و فناووری اطلاعات خراسان جنوبی مشکل اینترنت روستاهایی از جمله «پردان» که این تصایر از آنجا منتشر شده تا پایان آذرماه جاری مرتفع خواهد شد تصریح کرد: امیدواریم با تقویت پهنای باند این مشکل در استان مرتفع شود.
حضور دانشآموزان برخی مناطق روستایی خراسان جنوبی همچون پردان بر روی کوه برای استفاده از سامانه شاد روز گذشته در استان خبرساز شد.
۱۸۵ هزار دانشآموز خراسان جنوبی از اول اردیبهشت ماه ۹۹ به طور رسمی زیر پوشش سامانه شاد قرار گرفتند.