به گزارش ایرنا، وزارت بهداشت ژاپن روز سه شنبه اعلام کرد در یک دوره تقریبا یک ماهه تا پایان نوامبر (۱۰ آذر) ۸۱۴ مورد ابتلای خوشه ای در سراسر کشور تایید شده که این رقم سه برابر یک ماه پیش از آن است.
از میان این موارد ۱۰۵ ابتلای خوشه ای در مراکز پزشکی بوده که ۳.۴ برابر بیشتر از ماه پیش است. وزارت بهداشت برای کمک به مهار این ویروس کارشناسانی را به مناطقی که تحت تاثیر قرار گرفته اند اعزام کرده است.
درخواست بیمارستان ها از ارتش
به دنبال افزایش عفونت ها در ژاپن، شهر آساهی کاوا در شمال این کشور برای مقابله با یک سری ابتلاهای خوشه ای ویروس کرونا در این شهر از دولت محلی هوکایدو تقاضا کرده تا از نیروی دفاع خود درخواست اعزام پرستار کمکی کند.
مقامات این شهر از استانداری هوکایدو خواستند تا بحرانی بودن این وضعیت را بپذیرند و درخواست آنها را به نیروی دفاع از خود منتقل کنند. این درخواست پس از آن بود که در مراکز پزشکی و آسایشگاه های سالمندان این شهر یک رشته سرایت های جمعی ویروس رخ داد.
مقامات این شهر می گویند که تامین پرستار کافی برای مقابله با این موج بیماری برایشان دشوار است و امیدوارند حدود ۱۰ پرستار از نیروی دفاع از خود به آنجا اعزام شوند.
«نیشی کاوا ماساهیتو» شهردار آساهی کاوا می گوید که می خواهد شهروندان بدانند شبکه بهداشتی شهر در وضعیتی بحرانی قرار دارد. او از مردم خواسته است برای جلوگیری از شیوع بیشتر بیماری، تمام دستورات لازم را رعایت کنند.
ابتلای خوشه ای در شمال ژاپن
تلویزیون ژاپن هم در مورد منشا سرایت ویروس کرونا به یک گروه از افراد در بیمارستان ساپورو در شمال ژاپن اعلام کرد، این ابتلای خوشه ای ممکن است از بیماری بوده باشد که آزمایش کرونای او منفی بوده است.
«مرکز پزشکی هوکایدو» در شهر ساپورو یکی از بیمارستان های اصلی این منطقه است که از چند ماه پیش به درمان بیماران کووید-۱۹ مشغول بوده است. ماه گذشته شیوع خوشه ای ویروس بین بیماران این مرکز تایید شد که ۱۶ بیمار و پرستار را شامل می شد.
کاهش نسبی مبتلایان در پایتخت
اما با افزایش کنترل ها در پایتخت ژاپن، دولت کلانشهر توکیو روز سه شنبه اعلام کرد ۲۹۹ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا را در روز دوشنبه تایید کرده است. این اولین بار در دو هفته گذشته است که این رقم به زیر ۳۰۰ مورد در روز رسیده است، تعداد موارد تأیید شده در روزهای دوشنبه معمولا به خاطر اینکه مراکز پزشکی در روزهای شنبه و یکشنبه تعطیل هستند کمتر است.
گزارش ها حاکی است نرخ اشغال تخت های بیمارستانی در توکیو از ۷۰ درصد گذشته است. این نرخ به رکورد بی سابقه ۷۱.۳ درصد که تابستان امسال در توکیو گزارش شد نزدیک می شود.
دولت کلانشهر توکیو از مراکز پزشکی می خواهد با تامین ۳۶۰ تخت دیگر از جمله ۵۰ تخت برای بیمارانی که حالشان وخیم است، تعداد تخت های خود را به سه هزار تخت افزایش دهند.
مسئولان قصد دارند با استفاده از مکان هایی برای اسکان افرادی که دارای علائم کم یا بدون علائم هستند، کمبود تخت را جبران کنند.