فرشته زهرا حسین زاده سلجوقی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این وبینار با همکاری انجمن مددکاران اجتماعی ایران با حضور دکتر سید سعید حسینی جامعه شناس و عضو هیات علمی دانشگاه گناباد و دبیر کنفرانسهای مددکاری اجتماعی برگزار شد.
وی ادامه داد: با توجه به شیوع کرونا و فشار بر خانوادهها در شرایط قرنطینه، سلسله گفتارهای خانواده و کرونا در مرحله اول با حضور دکتر موسوی چلک رییس انجمن مددکاران ایران با موضوع خودمراقبتی اجتماعی در مورخ ۹ آذرماه امسال برگزار شد.
مشاور امور زنان سازمان منطقه آزاد قشم تصریح کرد: دومین وبینار وی نیز با موضوع مهارت خودمراقبتی و خستگی در ۱۶ آذرماه با استقبال مناسبی روبرو شد.
وی اظهار کرد: وبینارهای خانواده و کرونا در راستای تاثیر گذاری بر خانوادههای کادر درمان، مددکاران، روانشناسان، مشاورین و فرهنگیان و با هدف ایجاد آرامش در خانواده و مدیریت فردی برگزار میشود.
جزیره قشم با مساحت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر در سالهای ۱۳۶۹ و ۱۳۷۰ با تصمیم دولت به ۲ بخش منطقه آزاد با مساحت ۳۰۰ کیلومتر و منطقه ویژه اقتصادی با مساحت یکهزار و ۲۰۰ کیلومتر تقسیم شد.
پیوند اقتصاد ملی به اقتصاد جهانی، انتقال تکنولوژی پیشرفته به منطقه، جذب سرمایههای خارجی، تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص و افزایش صادرات و کسب در آمدهای ارزی از جمله هدفهای ایجاد منطقه آزاد قشم است.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات سواحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در آبهای خلیج فارس گسترده شده است.