ساری - ایرنا - فرماندار آمل تداوم روند افزایشی شیوع کرونا در این شهرستان را نگران کننده توصیف کرد و گفت: مشکل اصلی ما ایجاد ثبات در آمار بستری‌ها است که هنوز به این شرایط نرسیدیم و در واقع وضعیت کرونایی آمل هنوز به ثبات نرسیده است.

علیرضا شریعت روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اعلام این که وضعیت شهرستان همچنان قرمز است ، افزود : نگرانی و دغدغه ما ایجاد ثبات در تعداد بیماران بستری است که این اتفاق هنوز رخ نداده است. 

وی ادامه داد : در چند هفته اخیر آمار تعداد بیماران مشکوک مبتلا به ویروس کرونا  و  تعداد افراد بستری در بیمارستان های شهرستان همواره در نوسان بوده است و برخی روزها افزایش و برخی روزها نیز کاهشی می شود. 

فرماندار آمل ایجاد ثبات را برای مدیریت شیوع ویروس و همچنین درمان بیماران بستری ضروری دانست و افزود: در صورت رسیدن به این شرایط کیفیت خدمات کادر درمانی نیز افزایش می یابد. 

شریعت تعداد بیماران کرونایی سرپایی را دغدغه ای مهم تر از بیماران بستری عنوان کرد و گفت : بیماران سرپایی از جمله مبتلایانی هستند که با مراجعه به مراکز درمانی و دریافت توصیه های پزشکی مراحل درمان را در خانه سپری می کنند. 

وی افزود: به نظر می رسد کنترل بیماران سرپایی و همچنین تداوم سپری شدن دوره درمان در منزل می تواند از آمارهای بستری بیماران بکاهد و شهرستان را از این وضعیت خارج کند. 

نماینده عالی دولت در شهرستان آمل با بیان اینکه مراجعه افراد با اوضاع وخیم به بیمارستان افزایش یافته است ، اظهار داشت : بخش قابل توجهی از بیماران بستری کرونایی کسانی هستند که ابتدا در خانه نگهداری می شدند و به دلیل وخامت شرایط بیمار در بیمارستان بستری شدند. 

آملی ها پای کار باشند

شریعت محدودیت های جدید کرونایی و تعطیلی بازار را ساختار فیزیکی و سخت پروتکل های کرونایی عنوان کرد و گفت: اما مردم اصلی ترین متغییری هستند که می توانند ویروس کرونا را کنترل کنند و به همین خاطر باید تمام آملی ها در رعایت پروتکل های فردی و اجتماعی کرونا به میدان وارد شوند. 

وی ادامه داد : مردم آمل برای جلوگیری از خسارت بیشتر به اقتصاد شهر و همچنین از دست نرفتن مشاغل باید همکاری کرده و از مراودات خانوادگی و رفتارهای تجمعی خود حداقل در کوتاه مدت دست بکشند. 

فرماندار آمل تاکید کرد : همچنان بیش از نیمی از بیماران جدید کووید-۱۹ را افرادی تشکیل می دهند که در جمع های خانوادگی مبتلا شدند و این ممشکل دیگر به یک بحران اجتماعی و فرهنگی تبدیل شده است . 

در حال حاضر در بین ۲۲ شهرستان مازندران ، شهرستان های آمل ، ساری ، محمودآباد ، نور و گلوگاه در وضعیت قرمز قرار دارند . بر اساس آخرین آمار بیش از ۹۸۰ نفر در بیمارستان های استان بستری هستند.