علیرضا دلبری روز چهارشنبه با بیان این مطلب به خبرنگار ایرنا افزود: شهرستان داورزن به لحاظ سطح زیر کشت و میزان برداشت، قطب تولید محصول فلفل بوده و رتبه نخست را در سطح کشور دارد.
وی اضافه کرد: شرایط مطلوب آب و هوایی شهرستان داورزن برای کشت فلفل بسیار مناسب است بهطوری که میانگین برداشت این محصول در هر هکتار حدود چهار تن فلفل قرمز خشک است.
مدیر جهاد کشاورزی داورزن با اشاره به فعالیت ۷۰ کارگاه فلفل کوبی در این شهرستان گفت: محصول فلفل داورزن علاوه بر مصرف داخلی به کشورهای منطقه نیز صادر می شود.
دلبری افزود:هم اینک ۲ هزار و ۵۱۰ هکتار از اراضی شهرستان داورزن زیر کشت گیاهان دارویی است و فلفل، شیربادیون، مرزه، شوید، خاکشیر، کنجد، زیره سبز، آویشن، رازیانه، گل گاوزبان، نعنای فلفلی، گل محمدی، شیرین بیان و خارشتر عمده گیاهان دارویی کشت شده این شهرستان است.
حدود چهار هزار بهره بردار در بخشهای کشاورزی، باغداری و دامپروری داورزن فعالیت دارند.
شهرستان داورزن در ۳۱۰ کیلومتری غرب مشهد دارای ۲۰ هزار هکتار عرصه کشاورزی شامل ۱۷ هزار هکتار کشتزار و سه هزار هکتار باغ است.