اقبال عباسی روز چهارشنبه در آیین اختتامیه هفته پژوهش و فناوری این استان اظهار داشت: آموزش، پژوهش و اجرا، سه ضلع تحقق توسعهیافتگی است و در همین خصوص باید هر فعالیت و اقدامی که انجام میگیرد بر مبنای آموزش و به ویژه پژوهش باشد.
وی ادامه داد: در طول بیش از ۴۰ سال از عمر انقلاب اسلامی، خدمات و اقدامات خوبی در روستا و مناطق محروم کشور و استان انجام گرفته است اما از آنجا که برخی از این فعالیتها بر مبنای مطالعات پژوهشی توسعهمحور نبوده، شاهد مهاجرت از روستاها به حاشیه شهرها و شکلگیری پیامدهای ناشی از آن هستیم.
عباسی، لازمه تحقق توسعهیافتگی استان را توجه به مقوله پژوهش مبتنی بر توسعه پایدار دانست و گفت: این استان از ظرفیتهای انسانی، پژوهشگران و فناوران قابل توجهی برخوردار است که میتوان با بهرگیری مطلوب از این ظرفیت روند توسعهیافتگی استان را شتاب بخشید.
استاندار چهارمحال و بختیاری، در ادامه با قدردانی از تلاشهای انجام شده برای برگزاری هفته پژوهش و فناوری استان، خاطر نشان کرد: بیشک این تلاشها میتواند در روند رشد و توسعه استان نقش موثری ایفا کند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شهرکرد نیز در این آیین با اشاره به روند برگزاری هفته پژوهش و فناوری استان اظهار داشت: هفته پژوهش امسال به سبب شیوع ویروس کرونا در مقایسه با سالهای گذشته تفاوتهایی داشت که مهمترین آن برگزاری برنامههای این هفته در قالب فضای مجازی بود.
محسن مبینی ادامه داد: ویروس کرونا اگر چه ما را با محدودیتهایی در برگزاری حضوری هفته پژوهش و نمایشگاه فن بازار مواجه کرد، اما به کمک فضای مجازی برنامههای این هفته با برگزاری سمینارها، جلسات سخنرانی و برپایی نمایشگاه مجازی با استقبال خوب علاقهمندان روبرو شد و میتوان گفت در کشور نمونه بوده است.
وی تصریح کرد: تجلیل از فناوران و پژوهشگران برتر حوزه ویروس کرونا و معرفی و قدردانی از دانشمندان بینالمللی استان از دیگر ویژگیهای متفاوت هفته پژوهش و فناوری امسال است.
به گزارش ایرنا، هفته پژوهش و فناوری استان چهارمحال و بختیاری امسال از ۱۵ تا ۱۹ آذر با شعار «پژوهش و فناوری در خدمت جهش تولید» به شکل مجازی برگزار شد.
برگزاری نمایشگاه در قالب ۴۹ غرفه، برگزاری جلسات علمی و سخنرانی، رونمایی از ۶ محصول پژوهشی و فناورانه و تجلیل از پژوهشگران، فناوران و ایدهپردازان برتر از جمله برنامههای است که در این هفته برگزار شد.