به گزارش ایرنا، علی مصطفی روز پنجشنبه در دومین جلسه انجمن کتابخانههای عمومی استان، با اشاره به اینکه نهاد کتابخانههای عمومی به عنوان یک نهاد عمومی و غیردولتی فعالیت میکند به خاطر ماهیتی که دارد به تنهایی قادر نیست مسایل و مشکلات موجود در این حوزه را حل کند افزود: دستگاههای اجرایی استان باید در حل مشکلات این نهاد کمک کنند.
وی با اشاره به اهمیت نقش کتاب و کتابخوانی در توسعه فرهنگ عمومی اظهار داشت: یکی از شاخصهای مهم در ارزیابی روند توسعهای در بسیاری از کشورها، فرهنگ کتابخوانی است.
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجانغربی، زیربنای توسعه کشور را علم و دانش عنوان کرد و گفت: مسیر پیشرفت کشور از این مسیر میگذرد و در این راستا نقش توسعه فرهنگ کتابخوانی بسیار موثر است.
مصطفوی با اشاره به اینکه ۱۱ شهر استان فاقد کتابخانه است، اظهار داشت: ایجاد و احداث کتابخانه در این شهرها باید در اولویت قرار گیرد.
وی با قدردانی از اجرای طرح "کتاب پیک" توسط نهاد کتابخانههای عمومی استان در ایام شیوع بیماری کرونا، گفت: برای اولینبار طرح "کتابپیک" ویژه اعضای کتابخانههای ارومیه و بوکان در حال اجراست که در این طرح، درخواست امانت کتاب طی تماس تلفنی دریافت شده و منابع درخواست شده با پیک و با رعایت پروتکلهای بهداشتی تحویل اعضا داده میشود.
وی با قدردانی از حس مسوولیت و همراهی مردم در زمان اجرای محدودیتهای دو هفته اخیر، گفت: خوشبختانه با ایجاد محدودیتهای انجام شده، ۲ شهرستان استان در وضعیت زرد و مابقی در وضعیت نارنجی قرار گرفته و تمامی شهرهای استان نیز از وضعیت قرمز خارج شدند.
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان غربی بر ادامه رعایت دستورالعملهای بهداشتی توسط مردم تاکید کرد و گفت: تثبیت شرایط موجود و کاهش شیوع بیماری کرونا در جامعه نیازمند عزم ملی و رعایت دستورالعملهای بهداشتی توسط تک تک افراد جامعه است.
مصطفوی همچنین از صدا و سیمای مرکز استان و مهاباد و رسانههای گروهی و فعالان فضای مجازی در آگاهسازی مردم در این زمینه قدردانی کرد.